Nye gummistøvler

I dag var jeg på Matkroken Bogen og kjøpte meg nye gummistøvler. Jeg er storforbruker av gummistøvler, derfor er jeg glad for at jeg har gummistøvelspesialisten Matkroken Bogen i nabolaget. I dag falt valget på et par Viking Forester. Dette er en rimelig og lett støvel med høye skaft. Dette er siste gang at disse støvlene står på stas, fra nå av venter en tøff hverdag.


Glinsende gummistøvel sammen med druer, epler og gulrot. Alt sammen kjøpt på Matkroken Bogen.


Undersiden av en ny gummistøvel har en helt særegen estetikk.


Selv merkelappene er lekre.


Veldig godt fornøyd med dagens innkjøp.

Etter konserten ved Lona bru

Jeg lovte dere bilder fra møtet med publikum etter den mye omtalte konserten ved Lona bru på lørdag. Her kommer det noen bilder som gir dere et inntrykk av den gode stemningen som rådet der etter konserten.


Fotografering er obligatorisk etter en konsert.


En stor gruppe meksikanere hadde møtt fram, de tilhører alle klanen dos Aarmos, eller Aarmo-kartellet som de også omtales som.


Bloggeren, alias Bitchbutcher, fikk en meksikansk hatt i gave fra dos Aarmos.


En gruppe Adrian Jørgensen-fans hadde tatt turen fra Brønnøysund for å få med seg denne uvanlige konsertbegivenheten.


Lokalbefolkningen ville gjerne ha bilde av artistene foran sin kjære Lona bru.


Også MC-miljøet på Kongsmoen var representert.


Adrian er populær hos unge meksikanske piker. Og Adrian er veldig blid og imøtekommende mot alle.

Søndagens outfit

Det har slått meg at jeg nesten holder på å glemme at dette også er en rosablogg med fokus på mote og bloggete posering. Og i går var det ny fotoshoot med dette i fokus. Som så mange ganger før, hentet jeg inspirasjon fra Andrea Badendyck. Ingen kan poseringskunsten bedre enn henne, og jeg må innrømme at jeg fremdeles har mye å lære. Selv om jeg må skryte litt av meg selv og si at jeg kommer meg for hver gang. Søndagens outfit besto av skjerf fra Acne, veske fra Cèline, tights fra skapet og jakke på vranga. Skoene er fra en skobutikk og sokkene fra Felleskjøpet. Et spørsmål til alle dere søte lesere, er jeg best med eller uten mobil i hånda?

Konsert ved Lona bru

I går gikk den lenge annonserte konserten ved Lona bru av stabelen. Og hele 40 stykker møtte opp for å oppleve Adrian Jørgensen live dagen etter at at han gikk videre i The Voice. Og hvis noen lurer, området rundt Lona bru er er ikke tett befolket. Det finnes mange sauer, og en god del lama, men folk er det ikke så fryktelig mange av. Men de som bor der er tydeligvis glad i popmusikk framført live utendørs. Konserten startet med at Adrian & The Hornblowers, forsterket med Bitchbutcher på rytmeegg, framførte en instrumentalversjon av Billie Jean. Resten av konserten rådet Adrian grunnen alene, og det hersket ingen tvil om at de frammøtte likte det de hørte og så. Stor suksess på en av Norges mest originale konsertarenaer.


Forventningsfullt publikum venter på at konserten skal starte.


Også presseveteranen Sturla Nordbøe hadde møtt opp for å dekke begivenheten for Namdalsavisa. Han har en uovertruffen teft for de store sakene.


Og der var det i gang, vinden ble en utfordring for The hornblowers, notene hadde en tendens til å blafre.


Publikum koste seg med konserten denne fine høstdagen ved Lona bru.


Adrian tok på ingen måte lett på jobben ved Lona bru. Han gjør bestandig sitt aller beste, noe som vel er kjennetegnet på en ekte artist.


Også blodfans blandt publikum.

Det vil etterhvert komme flere bilder, særlig fra møtet med fans og publikum etter at konserten var over.

Adrian Jørgensen hos legen 2

Det var ikke bare spilling under Adrian Jørgensens legebesøk i går. Man oppsøker jo ikke legen uten å få sjekket helsetilstanden. Artister lever jo tildels uregelmessige og utsvevende liv, derfor er det ekstra viktig med oppfølging av helsa. Adrian ble gjenstand for grundige undersøkelser, og heldigvis kunne Maria sette godkjentstempel på ham. Medlemmene i The Hornblowers mente hun derimot at det var for sent å gjøre noe med, forfallet hadde nok kommet for langt. Vi må satse på ungdommen.


-Oi, det var et voldsomt trykk…..


-Neida, jeg tulla bare, trykket ditt er fint Adrian…..


Hele kroppen sjekkes for å være på den sikre siden.


Stakkars Adrian…..


Frisk som en fisk, men full av Bindalswag. Maria forsikrer at han har god nok helse til fortsatt innsats i The Voice, og ikke minst til konserten ved Lona bru.


Adrian er veldig glad i kompisbilder, jeg vil dog advare mot å sette seg i fanget på legen ved vanlige konsultasjoner. Det er kun musikerkolleger av et visst format som får det privilegiet å sitte på kommunelege Maria Strøm Slyngstads fang.

Adrian Jørgensen hos legen

I dag har Adrian Jørgensen & The Hornblowers fortsatt sin turnè med konserter på uvanlige steder. I dag var det konsert på kontoret til kommunelege Maria Strøm Slyngstad i Bindal. Maria er i tillegg til å være lege, også en merritert fiolinist med bred erfaring både fra klassisk musikk og pop. Derfor var hennes kontor et naturlig sted for en intim minikonsert i dag. Uten at jeg kan belegge det vitenskapelig, går jeg ut fra at det er første gang at det har vært holdt konsert på legekontoret i Bindal. Ihvertfall med en slik besetning. Adrian når stadig nye milepæler på sin ferd mot stjernene.


For full musikk på kommunelege Maria Strøm Slyngstads kontor.


Maria er i tillegg til å være lege, også utøvende fiolinist. Hun var ikke sein med å finne fram fiolinen når det var konsert på kontoret hennes.


Full konsentrasjon om musikken.


-Kom og spill dere og da, sier Maria til The Hornblowers.


Og blåserne i The Hornblowers var ikke tunge og be, for et orkester og for en lyd.


Adrian fikk prøve fiolinen til Maria. Selv om han ser veldig konsentrert og klassisk ut, var dette konsertens minst vellykkede innslag.

 

Og vi kan nå med stolthet og glede meddele at det blir minikonsert med Adrian Jørgensen ved busskuret ved Lona bru lørdag 26. oktober kl.1300. The Hornblowers og en annen tidligere musiker vil også medvirke. Dette er naturligvis en gratis konsert, som er ment som et ledd i Adrian Jørgensens utvikling som artist. Vi ønsker også å sette Lona bru og busskuret sine unike kvaliteter i fokus.

 

Konsert på Matkroken

Som en oppkjøring til den videre deltakelsen i The Voice, kjører Adrian Jørgensen nå en litt spesiell turnè i lokalmiljøet. Første konsert i denne turnèen gikk av stabelen på Matkroken Bogen nylig. Mange artister har et sideprosjekt der de spiller med andre enn de til vanlig gjør. Her spiller Adrian sammen med The Hornblowers, som gjerne stiller opp og gjør en blåsejobb for Adrian.(Ikke engang prøv å oversette det til engelsk) Det er nå på det nærmeste klart at denne uvanlige konsertturnèen foreløpig blir avsluttet med konsert ved Lona bru førstkommende lørdag. Klokkeslett er ikke spikret enda, men det blir på dagtid. Det blir jobbet med å få en forhenværende artist til å forsterke bandet på denne konserten.


Adrian & The Hornblowers: Fra venstre; Mona, superbloggerens kone og trombonist i snart 40 år, Adrian himself, Morten Matkroken, habil tubaist og kjøpmann, Heidi, Adrians tante og dedikert trombonist.


Konsentrerte musikere under fremføring av Michael Jacksons Billie Jean. Denne passer godt til bandet, selv om Adrian ikke er fullt så lys i huden som Michael Jackson var.


Morten og Adrian på kjøretøyet de bruker som turnèbuss.


Her viser Adrian tegnet for Bindalsswag, begrepet som The Voice-mentor Espen Lind lanserte under audition til Adrian. Merk dere dette først som sist, BINDALSSWAG.

Dagens innkjøp, røverkjøp

Da jeg var innom Matkroken Bogen i dag, holdt Morten på å rydde i det gamle lageret. Der hadde han funnet diverse gamle varer som han lurte på om jeg var interressert i. Og når prisen var så utrolig gunstig, kunne jeg ikke si nei. Dette ble virkelig en god dag for innkjøpsbudsjettet mitt.


Fornøyd med dagens innkjøp.


Massevis av rørdeler, dette er ting jeg kan få bruk for i fjøset.


Gammeldagse krusisolatorer, disse er det nok ikke lett å skaffe i dag.


Helt ubrukt skrape for skitne kyr. Synlig lagerslitt, men god som ny.


Og sannelig fikk jeg med 10 antikke engangslightere med på kjøpet. Legg merke til at de stammer fra den tiden det enda var retningsnummer foran telefonmummeret. Riktignok var det ikke så mye gass igjen på dem, men likevel da. Jeg fikk de jo helt gratis.

Heidi, Adrians tante

I mange familier er det en påfallende opphopning av musikalsk talent. I Adrian Jørgensens familie er det hans tante Heidi som kommer Adrian nærmest når det gjelder musikalitet. Hun er en habil sanger, men det er først når hun får trombonenen foran leppene at det virkelig svinger. Grunnen til at hun ikke er mer kjent, er nok at trombone er et vanskelig instrument å slå gjennom med. Hennes drøm om å gjøre internasjonal karriere med trombonen har hun forlengst lagt på is. Nå heier hun veldig på Adrian, og håper at han oppnår det som hun aldri gjorde.

Trombonisten Heidi Vollan er Adrian Jørgensens tante.


Adrian og Heidi er stolte av hverandres musikalske framganger. Adrian husker godt fra han var liten, og Heidi var barnevakt for han. Da hendte det at hun spilte han i søvn med trombonen.


Heidi stiller også opp på fargebilder sammen med nevøen. Selv om bildet ikke viser hvor fargerik hun egentlig er.

Proudly presenting Adrian Jørgensen

Mange kjenner sikkert Adrian Jørgensen fra før, men nå er det på tide at han får sin plass på bloggen her. Adrian er en av de flotte ungdommene vi har her i bygda, for oss som kjenner han er han først og fremst en snill, omsorgsfull og usedvanlig likanes gutt. Men Adrian har i tillegg et stort talent for sang og musikk. Her har vi visst om det lenge, men nå er hele Norge i ferd med å få vite om det. Adrian deltar i årets sesong av The Voice på TV2. Under audition i første program imponerte han dommerne i en slik grad at alle fire snudde seg og ville ha ham med på sitt lag. Førstkommende fredag er Adrian igjen å se på TV-skjermen, vi er mange som er spente og heier på ham da.


Skjermdump fra Adrians audition i The Voice.


En del av forberedelsene til fortsettelsen i The Voice gjør Adrian hos Matkroken Bogen. Her får han anbefalt gode halspastiller av Morten.


Denne anbefalingen fra Morten var Adrian mindre interressert i.


Møllers tran derimot, det var begge to enige om at Adrian kunne trenge for å ha krefter til å stå løpet ut.


Morten ville gjerne selge et par “gitarhansker” til Adrian, han mente at det ville gi et helt eget sound til gitarspillet. Adrian ser unektelig noe skeptisk ut.


Som den imøtekommende fyren Adrian er, gikk han med på å prøvespille med de nye hanskene. Det lød ikke så aller verst, men noen stor musikalsk nyvinning kan en vel ikke si at det er.

 

Da kan jeg bare oppfordre til å følge med på bloggen framover, det vil komme mer om Adrian Jørgensen. Til dels vil det være oppsiktsvekkende stoff.