Adrian Jørgensen hos legen 2

Det var ikke bare spilling under Adrian Jørgensens legebesøk i går. Man oppsøker jo ikke legen uten å få sjekket helsetilstanden. Artister lever jo tildels uregelmessige og utsvevende liv, derfor er det ekstra viktig med oppfølging av helsa. Adrian ble gjenstand for grundige undersøkelser, og heldigvis kunne Maria sette godkjentstempel på ham. Medlemmene i The Hornblowers mente hun derimot at det var for sent å gjøre noe med, forfallet hadde nok kommet for langt. Vi må satse på ungdommen.


-Oi, det var et voldsomt trykk…..


-Neida, jeg tulla bare, trykket ditt er fint Adrian…..


Hele kroppen sjekkes for å være på den sikre siden.


Stakkars Adrian…..


Frisk som en fisk, men full av Bindalswag. Maria forsikrer at han har god nok helse til fortsatt innsats i The Voice, og ikke minst til konserten ved Lona bru.


Adrian er veldig glad i kompisbilder, jeg vil dog advare mot å sette seg i fanget på legen ved vanlige konsultasjoner. Det er kun musikerkolleger av et visst format som får det privilegiet å sitte på kommunelege Maria Strøm Slyngstads fang.

7 kommentarer
  1. bra innlegg!! elsker deg terje!! heiier på adrian på the voice <3 skal stemme som det suser 😉 du må ikke bry deg om alle stygge kommentarer 😉 de er sikker bare sjalu på deg 🙂 ønsker lykke til videre med adrian og the hornblowers 😉 stå på Terje!! 😀 du gjør en kjempe bra jobb og innstats!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg