Presse!!!!

Nå har pressen kastet seg over meg og bloggen min. I dag hadde jeg besøk av en ung kvinnelig journalist fra det toneangivende presseorganet Ytringen. (Takk og pris for at det ikke var Morten Wengstad som kom :D) Hun som kom var mye penere enn ham. Haha, kult. Take care of the female journalists, if you see anyone……..

Tipper hun ble litt starstrucked da hun fikk møte selveste superbloggeren face 2 face.

Hot or not?

Synes det er på tide med et “hot or not”-innlegg på bloggen min. Så da er spørsmålet egentlig enkelt, hot or not?

St. Hans-grilling!!!!

St.Hansaften i dag, og da hører det selvfølgelig med grilling. Jeg anser meg selv som en flink grillkokk. Pølser, sommerkoteletter og sånne tradisjonelle grillretter syns jeg er helt håpløst passè å hive på grillen. Frukt, grønnsaker, baguetter og egg er mye mer spennende å grille. I tillegg er det mye morsommere å spise. Bon apetit.

My shoes!

Må jo prøve å få til litt moteblogg også. Og da er det sko som står mitt hjerte nærmest. Her ser dere mine utrolig varme Muckboots kjøpt på Felleskjøpet, Viking joggesko med praktiske borrelås ( lisser er noe dritt), kjøpt hos Matkroken Bogen, samt mine Topman mokkasiner, the best shoes ever. Forøvrig mitt sjette par i rekken, kjøpt hos Røthe i Namsos. Take care of your shoes, og husk borrelås er best, særlig når det er fest. (Kan rime hvis jeg vil da)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ingen ting å gjøre??

I dag er det en som anonymt har kommentert at jeg suger til å blogge, mulig det. Og at jeg er femi og homo. Kanskje det, har ikke merka noe til det, men det kan jo være at denne kommentatoren vet bedre. Men så sier han at jeg ikke har noe å gjøre. Hah, jeg har masse å gjøre jeg, det er kjempetravelt når det er sommer. For eksempel har jeg stor plen, og det krever sin mann. Først må man selvfølgelig kjøre plenklipperen, men den virkelige jobben kommer etterpå. Det blir jo liggende sånne små ekle gressrester, og de må jo støvsuges opp. For slaskete er jeg i hvertfall ikke, jeg suger i alle fall ikke til å stelle plenen, men støvsuger gjør jeg, og det er jo noe helt annet.
Drittkommentar.

I dag har jeg fått en drittkommentar på bloggen min. Tydeligvis noen som er sjalu for at jeg er på bloggtoppen i Nærøy. Og så sier de at jeg tror at jeg er ei jente på 14 år, og at jeg er en gammel mann. Nope, jeg tror ikke at jeg er jente på 14. Ok, jeg er 49, men det er ikke gammelt, så f**k you. Det som du kanskje ikke tenker på er at 49 er en sårbar alder, og at jeg kan få problemer når jeg får en sånn drittkommentar. Tenk, jeg ble så deppa av det at jeg ikke orker å bruke kniv når jeg skal smøre og dele brødskiva. Og da må jeg bruke skje, og det blir et fu**ings klin og søl. Og det er din skyld, håper du sover godt etter dette, selv om jeg tviler på akkurat det dah!!!

Spett.

I tiden som kommer har jeg tenkt å presentere noen av redskapene jeg bruker i mitt daglige virke som bonde. Første redskap ut er spettet. Dette stolte og tradisjonsrike redskapet som er så anvendelig i både arbeid og fritid. Et livsmotto for meg har lenge vært: Har du spett, så har du spett. Vi blogges kjære lesere, og husk; har du et spett i deg, så ta vare på det.

Spettet kan brukes til både angreps- og forsvarsvåpen.


Til spydkasting er spettet ypperlig.

Ikke optimalt, men spettet kan også brukes i stavsprang.

En pust i bakken får en ekstra dimensjon sammen med et spett.

Kan også brukes som tannpirker.

Og ikke minst til å slå plenen.

Stadig nye lesere.

Kjempehyggelig at så mange leser bloggen min. I dag opplevde jeg at en dame ble starstruck da hun møtte meg på et arrangement på skolen. Hun ble bare stående og stirre på meg, og fikk ikke fram et ord. Bare mumlet noe uforståelig. Skal selvfølgelig ikke nevne navn, men kan jo si så mye at hun har en funksjon som rektors sekretær. Morsomt dette da, også morsomt at jeg har fått lesere i den Kongelige familie.


 

Balenoklubben!

Fikk lyst til å dele en ny fritidssyssel med dere. Jeg er leder i Kongelig Norsk Balenoklubb,til daglig bare kalt Balenoklubben. Det er en interesseorganisasjon for eiere av den legendariske bilmodellen Suzuki Baleno. Vi føler at denne bilen ikke har fått den status den fortjener, selv om den ikke står noe tilbake for BMW og Mercedes. Skal vi liksom stå i skammekroken når BMW- og Mercedes-eiere kommer med sine ordinære biler. Nope!!!! Balenoklubben har treff en gang i måneden, da blir det gjerne at det organiseres tur til en idyllisk plass der niste og kaffe inntas. I kveld var det brødskive med HaPå som sto på menyen, i koppen var det Nescafe Gull. Kjempekoslig utflukt, selv om jeg foreløpig er eneste medlem i Balenoklubben.


VIDEOBLOGG – svarene

Da var endelig svarene her! Kos dere med denne snutten av meg.