Ukens ku!

På oppfordring fra mange av mine lesere, starter jeg i dag en serie som jeg kaller UKENS KU. Kunne kanskje vært en serie om andre bloggere, men det er det jo ikke. For dette handler faktisk om ekte kyr.

Første ku ut er 412 Wendela, hun er ikke oppkalt etter en viss fotomodell, tvert i mot er hun oppkalt etter dyrlege Wendelboe, og han er ikke akkurat noen fotomodell. Wendela er født 5. november 2009, og fikk sin første kalv 3. november 2011. Wendela har et vennlig vesen, og setter pris på en banan og litt kos fra eieren.

Them bitches will be bitches…

Sophieelise, min gode bloggkollega, har fått vite at jenter som er eldre enn henne, driver å zoomer inn på bildene av henne. Det gjør de for å finne feil på kroppen hennes. Omfg, har ikke de gamle kjerringene i Harstad noe bedre å finne på. I ren og skjær solidaritet med Sophieelise legger jeg derfor ut bilde av meg selv, så kan them bitches fra Harstad zoome inn på meg og se etter feil. Et tips, se etter tunge øyelokk og Donald Duck-føtter med perverst store stortær. Det er bare å zoome og zoome, så vil dere se at Sophieelise er ganske perfekt, sammenlignet med meg. Do you hear me, you bitches from Harstad????

Berømmelsens pris.

Har til fulle fått merke at berømmelsen har sin pris. Noen har vært og rota i stabelen med gjerdepåler som jeg har liggende. Har en sterk mistanke om at noen ganske frekt og freidig har vært og tafset på dem. Sånn at de lizzom kan skryte av at de har tatt på pålen min. Hvor gæærn går det an å bli.


Her blir det mye jobb for å få ting på stell igjen.

Kan bli motløs av mindre.

Take care of your gjerdepåls, you never know how long you will keep them for yourself.

Sommeråpent!

Som noen sikkert har fått med seg var fotografen min og jeg med på Sommeråpent på torsdagskvelden. Sesongavslutning var det, derfor toppet de showet med ekstra kule gjester. Dagfinn Lyngbø for eksempel. Rimelig kul kul fyr må jeg si.

 

Dagfinn Lyngbø ville gjerne bli fotografert sammen med oss, hvorfor ikke tenkte jeg, det kan da umulig skade. Ok, det var mitt forslag, men han var ikke tung å be da.

Noen bilder av meg sammen med fans. Awesome people. Og så søte herlige Ingrid Gjessing Linhave da, det er programleder med stor P det.

Tror dere ikke at Dagfinn Lyngbø og Elina Krantz satt og lo når fotografen sa noe, men når jeg sa noe var han visst mer reservert. Det var vel ikke meningen????

Hmm, må visst få pimpa opp den dobbelthaka, er jo ikke så kult å gå rundt å bli kalt dobbelthaketryne lissom. Lurer litt på om det hjelper med butinox……….

Autografjegere

Har vært gjester på Sommeråpent i kveld. Masse autografjegere og fans som ville bli tatt bilde av sammen med meg. Kommer mer etter hvert.

Oslo, here I come!

Tester ut mobilblogging i kveld. Holder på å pakke for å reise til Oslo. Skal delta på Sommeråpent på NRK i morgen kveld 21:30. Tror jeg har fått med meg det viktigste her. Oppdaterer underveis hvis det finnes internett i Oslo.

Vinnerne av konkurransen!

Juryen har hatt et svært vanskelig arbeid med å kåre vinnerne av konkurransen. Ideelt sett burde vi hatt minst 400 sekker å dele ut, men vi har jo bare to. Mange har gitt veldig gode kommentarer, men til slutt klarte juryen å samle seg om to vinnere.

Juryen har bestått av følgende medlemmer:


Terje Årseth, bonde og superblogger. 


Morten Ulrichsen, tidligere snekker og rørlegger. Nå kjøpmann og styreleder i Matkroken Bogen. Balanserer fint rollene som tøff businessmann og varmt og medfølende medmenneske. Opprinnelig fra øya Leka.

…..
Frida Isadåra Årseth, bloggens fotograf og designer. Ellers er Frida glad i dyr og barn.


Juryen i gang med den vanskelige kåringen.

Birgit Å.A. er første vinner. Har skrevet et dikt med åpenbare litterære kvaliteter. Avslører inngående kunnskap om Terjes superblogg.

iFanfics er andre vinner, juryen falt for det faktum at bloggeren har plassert en unik tanke i iFanfics hode. Kommentatoren tenker på romvesen hver gang vedkommende går forbi en tigger på gata.

Juryen gratulerer vinnerne med nye sekker, vedlagt følger naturligvis også signerte Matkrokenposer.

Dette er Julian.

Mange har spurt om å få se bilder av noen av dyrene mine. Nå blir dere bønnhørt. Her kommer bilder av Julian, i motsetning til meg så er han født i går. Han ble født ute på beitet i morgentimene 22. juli. Julian er sønn av 423 Julia og 10617 Skei. Skei er en svært fruktbar og viril lekaværing. Med andre ord en gjennomsnittlig lekaværing vil mange si. LOL.


 

Konkurranse!

Har skaffet to fine ryggsekker av merkene Zig-Zag og Naughty Kitten som jeg vil dele ut til de to leserne som har den beste kommentaren på dette innlegget. En jury bestående av styreleder i Matkroken Bogen, min personlige fotograf og selvfølgelig superbloggeren himself vil vil kåre vinnerene. Muligens blir det også et celebert medlem til i juryen. Kommentaren kan være om bloggen generelt, eller om noe som har vært med på bloggen. Vi kan også sende med signerte Matkrokenposer. Vinnerene blir offentliggjort tirsdagskvelden. Omfg, dette blir bra.

Husk å legge med e-posten deres så jeg får kontaktet vinnerne.

NRK Dagsrevyen.

Dagsrevyen kom med et TV-team og dekket gårsdagens fotoshoot med de nye røde arbeidsklærne mine. Det tolker jeg som et kraftig signal om at rødt arbeidstøy kommer til å bli en nasjonal og muligens internasjonal trend de kommende årene. Ellers hadde vel ikke Dagsrevyen giddet å reise så langt for å filme en fotoshoot. Rødt er nok det nye svart på arbeidstøyfronten.

På nederste bilde signerer jeg premien til en konkurranse som blir lagt ut tidlig i morgen kveld. Noen som klarer å gjette hva premien er? Navnet til den som klarer å gjette riktig skriver jeg på bloggen i morgen.