Vinnerne av konkurransen!

Juryen har hatt et svært vanskelig arbeid med å kåre vinnerne av konkurransen. Ideelt sett burde vi hatt minst 400 sekker å dele ut, men vi har jo bare to. Mange har gitt veldig gode kommentarer, men til slutt klarte juryen å samle seg om to vinnere.

Juryen har bestått av følgende medlemmer:


Terje Årseth, bonde og superblogger. 


Morten Ulrichsen, tidligere snekker og rørlegger. Nå kjøpmann og styreleder i Matkroken Bogen. Balanserer fint rollene som tøff businessmann og varmt og medfølende medmenneske. Opprinnelig fra øya Leka.

…..
Frida Isadåra Årseth, bloggens fotograf og designer. Ellers er Frida glad i dyr og barn.


Juryen i gang med den vanskelige kåringen.

Birgit Å.A. er første vinner. Har skrevet et dikt med åpenbare litterære kvaliteter. Avslører inngående kunnskap om Terjes superblogg.

iFanfics er andre vinner, juryen falt for det faktum at bloggeren har plassert en unik tanke i iFanfics hode. Kommentatoren tenker på romvesen hver gang vedkommende går forbi en tigger på gata.

Juryen gratulerer vinnerne med nye sekker, vedlagt følger naturligvis også signerte Matkrokenposer.

  1. En dyktig jury som gjorde en god innsats. Skal selvsagt ikke klage på at jeg ikke vant, selv om jeg gjerne skulle hatt signaturen til årets rosablogger.

  2. Den godt sammensatte og seriøst arbeidende jury med tre medlemmer har gjort en utmerket jobb og kåret to verdige, jevnbyrdige vinnere. Gratulerer med godt utført jobb til juryen, og gratulerer til Birgit Å.A. og iFanfics med de flotte premiene:-).
   Når kommer foressten neste konkurranse på bloggen?

  3. Jille fint bilde av deg der Terjeaa
   Støtter deg gjenom gode og onde dager, berre så du hveit da

  4. Salamanderen min ba meg spørre deg om du kunne spandere en matbit på ham 🙂
   Det finnes en salamanderbutikk i Tøyengata hvis du ikke finner en på Toten, der du bor :;)

  5. Hei, jeg heter Mikkel! 🙂
   Synest at det bilde med juryen var ekstremt koslig! 🙂
   ps. Bloggen din er mega fet! 🙂

  6. Heii, Terje! Synes at du er superduper kul, og har en superduper fin kropp! DIGGER deg! Du er fantastisk, og onkelen jeg alltid har ønsket meg! Ha en fin sommer, hilsen Jennifer♥

  7. Hei Terje, nå som du tar opp endel om tiggere i dette innlegget av romanifolket lurte jeg på om du kunne gjøre meg en tjeneste. Jeg ser det ofte blir skrevet i mediene att di reisende(altså rumenerne) er fra Romania, noe som er helt feil. Jeg er selv av romanifolket og er 100% norsk. Min familie har aldri hatt noen tilknytting til landet romania og nå er jeg lei av å høre rasistiske norske personer som ikke har peiling og får følge av alle andre urnorske jævler. Kunne du laget ett innlegg på bloggen om det? Det ville være til svær nytte for oss å få banket litt fornuft inni norske hjerner. Tror de virkelig att man kan knytte ett reisende folk til ett land? dumdasses liksom. Legger med en artikkel hær. Håper du tar tiden til å se gjennom den. OG HUSK… ALLE SOM ER ROMANI ER IKKE TIGGERE! Dere trenger ikke å drepe oss…. http://avisklipp.blogspot.no/2012/07/jaget-i-arhundrer.html?spref=fb <- Hær er artikkeln Terje! Håper du gidder å gjøre dette! stå på!

  8. Jeg er for gammel til å gidde å lese de typiske “ungpikebloggene”, men denne bloggen er hysterisk. Stor takk til datteren min for tipset og lenka på FB. Også en takk til deg, Terje, som helt sikkert bruker mye tid på dette.
   Jeg tar meg friheten å avslutte med peace and love til tross for din musikalske fortid. 🙂

  9. Hei Terje, digger bloggen din ver dag når jeg våkner tenger jeg “ååå, yes nå skal jeg se om Terje har fått noen nye innlegg” Si i fra om du skal til tromsø 😀 Da skal jeg ha med meg telefon å penn ver dag vis du er her!!! digger den!!!

  10. Hva gjorde du da foreldrene dine snakket om sexlivet ? Mamma og de prøver å snakke om det jeg syntes det er klient..

  11. Gratulerer til vinnerne !
   Morsomt påfunn og superhærlig jurygjeng 😀
   Og nå hørte jeg jaggu noe som fikk meg til å tune inn morgenkveldens tv-nytelse , MÅ SE NRK1 Sommeråpent imorgen kveld !

  12. Olso, najs! Men hvorfor ikke bergen? :C:C:C:C<3<3<3<3<3<3<3<3 De hadde vert kult! og du er så pen vi vill ha nummeret ditt? kan vi få de? og du må komme til bergen en gang ! ;D DU ER SÅ SYKT HOT! TERJE!HOT!HOT! HOT!TERJE! HOTTETERJEMANN!HOT!TERJE!HOT!TERJE DU ER SYKT HOT !!!!!! Du er såå kjempehot!hottere enn alle andre vi har sett ! du er så digg !, vi digger deg <3 du har den kuleste bloggen i hele norge og du fortjener og komme på 1.plass isteden for tcmn.... :** vi leser bloggen din hver dag og du er kjempeflink til og blogge, men kunne blogget litt mere :)<3<3<3 vi hørte deg på radioen i dag og du er dødsdeilig Terje! vi skulle ønske du var på tv'en i steden, siden da kunne vi sett deg! du er så fin. men det var jo kult og høre stemmen din da! du har kjempepen stemme, og du har kul dialekt! Du må snart ligge ut en video av deg når du melker kuene! de hadde vert dødsrått! Å så kunne vi lært hvordan man gjorde det! vi digger deg så syyyykt TERJE :** !<3<3 Vi har kjempelyst og treffe deg! du må komme til bergen snart! så kan vi få se deg på real.!!<3<3<3 Å har du jobb eller? jobber du bare på gården eller har du noe annet du holder på med? jobber med? åååå, har du noen andre hobbyer, noen hemmlige tallenter foreksempel? :)) <3 <3 å vi vil gjerne se datteren din som tar alle disse fine bildene dine.. :* vi bor faktisk på bondegård selv, men den er ikke så pen som din! vi hadde digget og kommet på besøk til deg! du er rå! Men vi har bare hester og sauer..:*** vi hadde likt og se kuene dine, og koset med de. de hadde vert så gøy og virkelig snakke med deg terje!<3 Og vi lurer og på om du kan synge? de hadde vert kult!:* å denne sangen her er veldig kul den kunne du kansje ha suttet deg ned og øvet en stund på og synget på bloggen din så vi fikk høre deg synge, du er sikkert kjempeflink!! ::: http://www.youtube.com/watch?v=2E1Ts2HnEGU :::::. , den kunne du synget.. bare : terje hadde en bondgård!! isteden for : Per olsen hadde en bondegård,.. ::: Du er så kul,<3 kan du ligge ut en video da du synger ? :** Vi bare digger deg så sinsykt Terje!<3<3<3<3<3<3<3 Å så lurer vi på om du har hatt en fin sommer og om det har vert pent vær på gården? Har du vert ute og reist ? <3kansje i syden eller noe?<3.. har det vert sol hos deg foressten? å har kuene blitt brunere eller? <3<3 :* å har du ? Å du må så starte en klesbondebutikk med dine egene klær og ditt eget merke ! vi trenger en bondebutikk som det!
   VI BARE DIGGER DEG TERJE DU ER DEN RÅESTE, FINESTE, MEST SØTESTE, KULESTE, SEXSYESTE, MORSOMSTE,MEST KJEKKESTE, BONDEMANNEN VI NOEN GANG HAR SETT , OG VI HAR SÅ LYST OG MØTE DEG ! Hilsen fra di to kuleste jemtene i hele bæærgen by!! <3 <3 <3 <3 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg