Lavkarbonade.

Mange som lurer på kostholdet mitt, om jeg har en spesiell diett ettersom jeg ser så sunn og fit ut. Joda jeg har et bevisst forhold til hva jeg spiser. Som så mange andre sverger jeg til lavkarbonadedietten, eller lavkarbo som mange kaller det. Det innebærer at jeg helt har sluttet å spise karbonader og alt som kan minne om det. Liker all slags brødmat, men unngår for mye fullkorn og sånt. Det kan være veldig hardt for magen å fordøye, egner seg vel best for kua det da. Pasta, ris og cornflakes spiser jeg også mye av. For å få et tilstrekkelig variert kosthold sper jeg på med en sjokoladeplate om dagen. Grønnsaker unngår jeg, de inneholder jo for det meste verdiløst vann.


 

Ikke noe å blogge om.

I dag har jeg ikke noe å blogge om. Har bare hengt med venner.

 

Avsløring!!!

Ikke mange som er klar over at jeg har en fortid som satanrocker. Jeg var gitarist og vokalist i det forlengst nedlagte agrotrashmetalbandet “Satans fucking harvest”. Mitt alias var “Bitchbutcher”. Dessverre var det nesten ingen som fikk til å uttale navnet riktig, meg selv inklusive. Ikke klarte jeg å få til riktig hylestemme heller, så vi ble nødt til legge prosjektet på hylla før vi kom ordentlig i gang. Men fremdeles hender det at jeg sminker meg som Bitchbutcher og mimrer om the good old days. Vi blogges, og husk, take care of the satan in you.

 

 

Jeg, en pinsevenn.

Pinsen er den høytiden jeg setter mest pris på. Julen syns jeg lett blir for glorete, og i påsken syns jeg kyllingene er for små. Til pinse har de derimot vokst seg store og fete. Her ser dere pinsemiddagen vår, kyllingfilet og ribbeskiver av pinsekyllingen vår. Jeg synes også det er hyggelig å pynte pinsebordet litt ekstra. Her har jeg brukt friske kvister av rogn i tillegg til pinsesteinene som har vært i familiens eie i flere generasjoner. Poenget med pinsesteiner er at de verken må være for fine eller for stygge. De skal lissom bare være der uten å trekke oppmerksomheten bort fra de andre dekorasjonene. Anyway, hele familien er veldig glad i disse steinene, det er stor stas når jeg henter de fram til pinse. Alle får lov til å ta på dem, kjenne tyngden i hånda og nyte synet av dem denne ene dagen i året. God pinse, og husk; take care of your stones.Cowboymodus.

Ettersom jeg er i skikkelig cowboymodus i dag, tenkte jeg at det kunne være passende å legge ut denne musikkvideoen.

 Mange tror sikkert at jeg bare er opptatt av helse, skjønnhet, trening og sånn. Men det stemmer jo ikke. Jeg er jo faktisk bonde, eller cowboy da. I dag er det cowboyen i meg som har utfoldet seg. Har leid ut kvigene og sluppet dem på sommerbeite. Skikkelig koslig det da. Her ser dere meg og godkviga Nora.

Hobbies!

Jeg har jo en del hobbyer. Jeg er for eksempel lidenskapelig plastposesamler. Har flere hundre plastposer i samlingen min. De fleste er Matkrokenposer, men har også mange andre. På blidet er noen av Matkrokenposene mine. De andre er fra venstre: Felleskjøpet, Coop Prix, Vero Moda, Kiwi og Malia. På bildet av meg holder jeg selve juvelen i kronen, en helt ekte Icapose fra Sverige. Så samlingen omfatter også utlandet. No limits so to say. Det som er fryktelig dumt, er at jeg etter mange års plastposesamling har utviklet plastposelydallergi. Derfor er jeg avhengig av å bruke hørselvern når jeg holder på med posene mine. Men tror dere at det er forståelse å få hos NAV? NOPE!!!! Kan godt være at jeg selger samlingen, selv om det vil være et hardt slag etter så mange år der posene har vært en del av hverdagen min. På mange måter gitt dagene innold og mening. Take care of your plastic poses.

Trening!

Jeg trener så ofte jeg kan, en dag uten trening er en dag uten mening. Her ser dere meg i full trening med favorittapparatet mitt, tror det heter “Patended”, og det er made in Taiwan. Syns det har så kule farger. Jeg trener ikke først og fremst for å få store muskler, men heller for å holde kroppen fast og fin. Og det synes jeg at jeg lykkes bra med. Anyway, ta vare på kroppen, så blogges vi.
My new glasses

Ikke at jeg er så innmari opptatt av mote altså, men litt følger jeg jo med ass. Disse brillene er innmari fine nå som det er blitt sol og vind ute, de hindrer at huden rundt øynene tørker ut og blir rynkete. Ikke at det betyr så mye, men man vil jo ta seg godt ut også da. Alt for mange som ikke tar vare på seg selv, og går rundt og ser ut som en dass. Det har ikke jeg tenkt å gjøre, bare så det er sagt. Skjerfet har jeg lånt av dattra mi, veldig fint å kunne beskytte seg mot halstrekk. Take care, aspecially of your skin, så blogges vi elns.

Selv bloggere som meg har problemer

Mange tror sikkert at sånne bloggere som meg har et perfekt liv og perfekt hud . Men de tar feil, også bloggere har sitt å stri med. Hvem vet, kanskje fotballfruene har kviser på rumpa og luft i magen. Selv har jeg fått et problem med uren hud. Så det har egentlig vært en drittdag. Tar i mot råd fra dere her på bloggen min.

Bli kjent med meg

Hei og velkommen til min blogg. I dette innlegget skal dere få bli litt bedre kjent med meg, så slenger med noen bilder:

Minste jenta mi dette her. Vi er bestevenner og bruker å drikke kaffe sammen hver dag kl 15:57. Litt sjokkert her da, hadde nettopp 

oppdaget at hun hadde skjenket seg et glass av den fineste cognacen min.
 

Her sitter jeg i ovnkroken og spiller på gitaren min, sang og musikk er en viktig del av hverdagen min. Her er det vel Erik Bye jeg tolker.

Her kommer forresten dagens outfit: 

T-skjorten er fra Malia og buksen fra Blåkläder. Husker ikke merket på sokkene, men de er kjøpt  hos Matkroken Bogen. By the vei,

 brillene er helt ekte, lesebriller kjøpt hos Synsam Namsos. I det dritkule Storsentret der. Omfg.