St.Hansaften i dag, og da hører det selvfølgelig med grilling. Jeg anser meg selv som en flink grillkokk. Pølser, sommerkoteletter og sånne tradisjonelle grillretter syns jeg er helt håpløst passè å hive på grillen. Frukt, grønnsaker, baguetter og egg er mye mer spennende å grille. I tillegg er det mye morsommere å spise. Bon apetit.
21 kommentarer
HHAHAHHAHA 🙂
tasty
jajaja, du for no tel det terje. ka blir det neste du griller?
Kunne ikke gaa en dag uten at jeg maatte sjekke bloggen din! helt fantastisk!!
ser godt ut ja!!!
Du er helten min. Takk for at du eksisterer.
Yammi!!!
hahaha, den nye hellstrøm!
Litt svidd, men sikkert godt…?
LOVE YOU !!!!!!! <3 <3
Grillen er iallefall godt brukt!
Stine: Godt brukt evt. vellagret. Terje: Knaill blogg! Fortsætt me sånnt!
Koles for du pondus mage ?? Gi mæ tips da! Æ å vill ha d!;);)
Grillmat fekk et nytt perspektiv.Nydelig svartbrent blir på menyar her etter ho,ho,ho…
hahah det slik du liker maten sant ,godt stekt ??:)) og epler som er sorte var nytt hm kanjse jeg burde teste det takk for mat tipset da!!
Hvilket kamera har du? Kule bilder!
Jeg ler meg ihjel!!
Ja grillmaten er ikke ferdig før den er skikkelig brent!
du e driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit morosam. kan du lage ein video der du pratar om barndommen din?:D
Så utrulig bra blogg!
Skal bli fast leser
Håpe grillmaten smakte
Du gut, du finn no på det 😄