Adrian Jørgensen hos legen

I dag har Adrian Jørgensen & The Hornblowers fortsatt sin turnè med konserter på uvanlige steder. I dag var det konsert på kontoret til kommunelege Maria Strøm Slyngstad i Bindal. Maria er i tillegg til å være lege, også en merritert fiolinist med bred erfaring både fra klassisk musikk og pop. Derfor var hennes kontor et naturlig sted for en intim minikonsert i dag. Uten at jeg kan belegge det vitenskapelig, går jeg ut fra at det er første gang at det har vært holdt konsert på legekontoret i Bindal. Ihvertfall med en slik besetning. Adrian når stadig nye milepæler på sin ferd mot stjernene.


For full musikk på kommunelege Maria Strøm Slyngstads kontor.


Maria er i tillegg til å være lege, også utøvende fiolinist. Hun var ikke sein med å finne fram fiolinen når det var konsert på kontoret hennes.


Full konsentrasjon om musikken.


-Kom og spill dere og da, sier Maria til The Hornblowers.


Og blåserne i The Hornblowers var ikke tunge og be, for et orkester og for en lyd.


Adrian fikk prøve fiolinen til Maria. Selv om han ser veldig konsentrert og klassisk ut, var dette konsertens minst vellykkede innslag.

 

Og vi kan nå med stolthet og glede meddele at det blir minikonsert med Adrian Jørgensen ved busskuret ved Lona bru lørdag 26. oktober kl.1300. The Hornblowers og en annen tidligere musiker vil også medvirke. Dette er naturligvis en gratis konsert, som er ment som et ledd i Adrian Jørgensens utvikling som artist. Vi ønsker også å sette Lona bru og busskuret sine unike kvaliteter i fokus.

 

6 kommentarer
  1. Ja, den intimkonserten ville jeg gjerne vært på og… 🙂 “Allsang på intim grensen” kunne dere jo hatt også ,…eh… 😉

  2. Liker bloggen, fikk meg en god latter , herlige folk og dyr,kyr, katter, månedens katt herlig…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg