Proudly presenting Adrian Jørgensen

Mange kjenner sikkert Adrian Jørgensen fra før, men nå er det på tide at han får sin plass på bloggen her. Adrian er en av de flotte ungdommene vi har her i bygda, for oss som kjenner han er han først og fremst en snill, omsorgsfull og usedvanlig likanes gutt. Men Adrian har i tillegg et stort talent for sang og musikk. Her har vi visst om det lenge, men nå er hele Norge i ferd med å få vite om det. Adrian deltar i årets sesong av The Voice på TV2. Under audition i første program imponerte han dommerne i en slik grad at alle fire snudde seg og ville ha ham med på sitt lag. Førstkommende fredag er Adrian igjen å se på TV-skjermen, vi er mange som er spente og heier på ham da.


Skjermdump fra Adrians audition i The Voice.


En del av forberedelsene til fortsettelsen i The Voice gjør Adrian hos Matkroken Bogen. Her får han anbefalt gode halspastiller av Morten.


Denne anbefalingen fra Morten var Adrian mindre interressert i.


Møllers tran derimot, det var begge to enige om at Adrian kunne trenge for å ha krefter til å stå løpet ut.


Morten ville gjerne selge et par “gitarhansker” til Adrian, han mente at det ville gi et helt eget sound til gitarspillet. Adrian ser unektelig noe skeptisk ut.


Som den imøtekommende fyren Adrian er, gikk han med på å prøvespille med de nye hanskene. Det lød ikke så aller verst, men noen stor musikalsk nyvinning kan en vel ikke si at det er.

 

Da kan jeg bare oppfordre til å følge med på bloggen framover, det vil komme mer om Adrian Jørgensen. Til dels vil det være oppsiktsvekkende stoff.

Siste innlegg