Konsert på Matkroken

Som en oppkjøring til den videre deltakelsen i The Voice, kjører Adrian Jørgensen nå en litt spesiell turnè i lokalmiljøet. Første konsert i denne turnèen gikk av stabelen på Matkroken Bogen nylig. Mange artister har et sideprosjekt der de spiller med andre enn de til vanlig gjør. Her spiller Adrian sammen med The Hornblowers, som gjerne stiller opp og gjør en blåsejobb for Adrian.(Ikke engang prøv å oversette det til engelsk) Det er nå på det nærmeste klart at denne uvanlige konsertturnèen foreløpig blir avsluttet med konsert ved Lona bru førstkommende lørdag. Klokkeslett er ikke spikret enda, men det blir på dagtid. Det blir jobbet med å få en forhenværende artist til å forsterke bandet på denne konserten.


Adrian & The Hornblowers: Fra venstre; Mona, superbloggerens kone og trombonist i snart 40 år, Adrian himself, Morten Matkroken, habil tubaist og kjøpmann, Heidi, Adrians tante og dedikert trombonist.


Konsentrerte musikere under fremføring av Michael Jacksons Billie Jean. Denne passer godt til bandet, selv om Adrian ikke er fullt så lys i huden som Michael Jackson var.


Morten og Adrian på kjøretøyet de bruker som turnèbuss.


Her viser Adrian tegnet for Bindalsswag, begrepet som The Voice-mentor Espen Lind lanserte under audition til Adrian. Merk dere dette først som sist, BINDALSSWAG.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg