Julekalender 20. desember

Det nærmer seg julaften med lange seige skritt, og det er på tide å sjekke ut om juletrepynten er boks. Det vil si, her i huset har vi den i en eske, men det er sikkert noen som oppbevarer den i en boks også. Men det jeg egentlig mente å si var at man kanskje bør sjekke om man har det man trenger for å pynte treet slik man helst vil ha det. Også dette kan Matkroken Bogen hjelpe deg med.


Disse store røde juletrekulene er Mortens favorittjuletrepynt.


Dette er juletrepynt av høy kvalitet, disse kulene er nærmest uknuselige, og de kan gå i arv fra generasjon til generasjon. Så selv om de koster litt mer enn standard kuler, kan det godt hende at det på sikt lønner seg å investere i disse.


Her viser Morten fram de minste røde kulene han for tiden kan tilby, dette er også kvalitetsvarer. Men de har neppe samme holdbarhet som de store kulene. Det er også verdt å merke seg at Morten etterhvert har begynt å løfte hodet litt brattere. Dette for ikke å etterlate et inntrykk av at han holder på å utvikle tendenser til dobbelthake.

6 kommentarer
  1. Tore på jordet kan ta seg en tur til Frøya og hente ei sitkagran. Ser ikke bort fra at en i nabolaget vil selge/gi bort. Han har en hel, stor skog, som sprer seg og sprer seg. og vi gror snart ned…

  2. Eg skal berre høyre med regjeringa om sitkagran vil skape den store julestemninga i heimen. Elles kan vel Morten og naboen til Bjørg slå seg i hop og selge pakker med juletre og pynt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg