Ordførerbesøk

I dag har jeg hatt besøk av ordføreren i nabokommunen Leka. Før han ble ordfører var han den faste inseminøren her, men fremdeles tar han noen vakter i sin gamle jobb. Per Helge Johansen som han heter, er også mannen til dyrlege Tone Rennemo, som glemte igjen favorittfrakken sin her i sommer. Det kan du lese om her: http://terjeaa.blogg.no/1373571043_ny_oksekatalog.html I dag fikk jeg endelig levert tilbake frakken. Tone har trappet ned på jobben som dyrlege for å være mer bonde, men frakken kommer nok godt med likevel. Har forstått det sånn at den har stor affeksjonverdi, da de begge har brukt den mye i embeds medfør.


Per Helge er godt fornøyd med å ha fått tilbake frakken. En blid og trivelig mann som er en utmerket ambassadør for den lille øykommunen Leka som han styrer med fast men vennlig hånd.


I bagasjerommet er det koffert, sæddunk, støvler og nå altså, Tones favorittfrakk. Legg merke til at inseminører bestandig går med ene ermet godt trukket opp.

 

BindalSwag. Per Helge er raus og viser gjerne tegnet for BindalSwag, varemerket til The Voice-deltaker Adrian Jørgensen. Han kommer fra Bindal, som er nabokommunen til både Leka og Nærøy, som er min hjemkommune. Vi ser på hverandre som naboer alle sammen. Lekaordføreren heier på Adrian, og synes det er flott at ungdom kan markere seg i den store sammenhengen, selv om en kommer fra en liten plass. Kanskje er det endog en fordel å komme fra en liten plass.

Det hører også med til historien at Per Helge og Morten Ulrichsen hos Matkroken Bogen er klassekamerater fra gamle dager. Utrolig mye bra som kommer fra Leka.

4 kommentarer
  1. Legger merke til at du har en god gammeldags vacuumtank fra Landteknikk fabrikk (nå: Skala) i melkerommet… Ser det står en tank til der, men ikke hvilken type. Kanskje du kan skrive et blogginnlegg om disse tankene og deres fortreffelighet?

  2. ÅÅÅ ein inseminør !! Slike er det lenge sidan me har sett her ved Sognefjordens vakre strender. Her er det snart ikkje att anna husdyr enn kanarifuglar og teppetissarbikkjer i Noa Noa bunad.

  3. Hei du får Hilse per helge neste gang du får besøk av n, vi er søskenbarn min far kommer fra leka var mye med per helge ute da jeg var lita elsket fjøs og dyr 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg