Mistet lappen, holdt hagekonsert

Forberedelsene til høsten sendinger med Stjernekamp på NRK er i full gang. Produksjonsselskapet Monster var i går på Hollup i Bindal og gjorde opptak med bygdas egen stjerne Adrian Jørgensen, som er en av årets deltakere i NRK-suksessen. I en Facebook-video inviterte Adrian venner og sambygdinger til en liten konsert i sin egen hage, og rundt 70 stykker dukket opp. Dukket opp gjorde også myriader av knott, den stille, fuktige og kjølige junikvelden var som skapt for knotten, noe også Adrian poengterte fra balkongen som fungerte som scene. Videre snakket han om sin bestefar, Gubben, som han hadde lært det meste av. -Men tydeligvis ikke nok, fortsatte han. -Jeg har ikke lært grundig nok at man ikke skal kjøre for fort, så nå er jeg altså uten førerkort i tre måneder. Jeg vet at ryktene går, så da er det like greit å si det som det er. Jeg kjørte for fort, og nå må jeg ta konsekvensen av det. Egentlig typisk Adrian dette, bestandig ærlig og redelig, finnes ikke noe tilgjort med den gutten. Så dro Adrian i gang sin lille akustiske konsert, der han spilte et knippe både egne låter og coverlåter. På tross av knottinvasjonen, ble det en veldig hyggelig kveldsstund i hagen til Adrian, noe jeg tror at teamet fra Monster/NRK også greide å fange opp i sine opptak. Vi er nok mange som kjenner at forventningene til høstens lørdagsunderholdning på NRK bare bygger seg opp, men allerede på lørdagskvelden blir det mulig å oppleve Adrian under Nordlandsbåtregattaen på Terråk. Det anbefales på det sterkeste, Adrian har blitt en artist og scenepersonlighet av betydelig format.

Ikke bare publikum fikk merke knotten, også Adrian fikk merke plageåndenes invasjon.
Adrian i samspill med sin gode venn Edgar Dahl. Edgar hadde også ansvaret for lyden, kremlyd forøvrig.
Crewet fra Monster, som gjorde opptak til høstens store NRK-satsing Stjernekamp.
Lisbeth Margrethe Borgen ankom konserten litt forsinket, og satte ny kretsrekord i å ta seg fram på krykker.
Kameramannen gjorde opptak av både Adrian og publikum.
Mona Øvergård til venstre, og John Arne Engan til høyre, fulgte nøye med på konserten fra balkongen. Bjørn Øvergård i midten, så tydeligvis noe annet som var enda mer spennende.
Adrian yter sitt aller beste uansett om han opptrer for 70 mennesker i sin egen hage, eller for tusenvis i Oslo Spektrum.
Publikum koste seg, og det ble grundig dokumentert.
Etter konserten tok Adrian seg god tid til å prate med folk., og til å dele ut klemmer.
Ytringens journalist Hild Dagslott ville vite hva Adrian gjorde da han mistet lappen. Og Adrian viste og forklarte så godt han kunne.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg