Godvær på Bakkelydagen, bestandig

For fjerde året på rad, ble Bakkelydagen på Nord-Horsfjord arrangert på lørdag. Ryggraden i dette arrangementet er leken i den lange vannsklia i lia ovenfor småbruket som er heimen til Karoline og Lars Berg-Hansen. Men også tubekjøring og vannscooterkjøring i sundet nedenfor småbruket, sto på programmet. Og som seg hør og bør, været viste seg fra sin beste side denne lørdagen, i likhet med alle tidligere år dagen har vært arrangert. -Vi bestiller godvær hvert år, spøkte Lars, og det blir levert som bestilt. Lars understreket at i år var det Karoline som var den sterkeste pådriveren for at de skulle arrangere dagen. -Jeg holder visst på å bli gammel og satt, men forsikret om også at han syntes det hadde vært en kjempemorsom dag. Etter at alle hadde sklidd fra seg, fortsatte det med grilling og sosialt samvær, og for noen også en liten fest utover kvelden. Alt med betryggende smitteverntiltak, velsignet av kommuneoverlegen.

Ola Kjølstad, er tross sin unge alder, veteran og konge av vannsklia.
Sklie-eier Lars Berg-Hansen mønstret på som kaptein for et ungt mannskap. Litt problemer med å holde tunga rett i munnen, men det skjemmet ikke seilasen.
Etter at aktivitetene nede i sundet var over, ønsket Lars alle velkommen til Bakkely, og vannskliemoro.
Mange stilarter var representert i sklia.
Stilrent løp.
Akkurat der vannsklia nå ligger, lå John Brynjar Lysfjords barndoms akebakke. Han klarte med nød å neppe å klamre seg fast til enhjørningen, mens dattera måtte gi tapt i denne omgangen.
Krokodiller viste seg å være et veldig effektivt fartøy i vannsklia.
Også voksne kastet seg utfor den lange vannsklia. Her representert ved Ingvild Helstad, og en noe skjult Tom Rune Skjevelnes.
Vertskapet på Bakkely, Karoline og Lars, og lille Helen, var strålende fornøyd med at så mange ville komme og være med på moroa også i år.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg