Gledens dag hos Joker Bogen

Morten Ulrichsen hadde kjøpt kake til åpningsdagen, her spretter han kaka mens Helèn Albertsen fra Posten bivåner det hele.

Dagen i dag ble en gledens dag for alle som bor i området rundt Joker Bogen. I hvertfall for de som ofte eller mindre ofte får eller sender pakker gjennom Posten. I dag var det nemlig åpning av Austra Posten Pakkeutlevering hos nettopp Joker Bogen. Morten Ulrichsen har lenge jobbet for å få på plass dette tilbudet for sine kunder, men det har blitt stoppet av at Postens systemer ikke taklet at pakker til mottakere innenfor samme postnummer kunne splittes opp på flere utleveringssteder. Nå er nytt system på plass, og denne hindringen dermed ryddet av vegen.

Kaka før Morten sprettet den.
Distriktssjef Helèn Albertsen i servicenett Nordland, i full gang med å sette Morten Ulrichsen inn i oppgaven med pakkeutlevering for Posten. Og Morten er så lærevillig som man kan forvente av en mann i hans alder.

Ondag var Helèn Albertsen, distriktssjef i servicenett Nordland, på plass hos Joker Bogen for å sette staben inn i oppgavene som følger med å være utleveringssted for postpakker. Albertsen sier at så snart det ble klart at det ville bli mulig med flere utleveringssteder innenfor samme postnummer, har hun prioritert høyt at Joker Bogen raskt skulle komme inn i ordningen. Hun sier at hun virkelig har gledet seg til denne dagen. Albertsen har vært smertelig klar over at mange har hatt lang veg for å hente pakker på Bindalseidet og Kolvereid. Hun har stor tro på at dette blir bra både for postkundene og for Joker Bogen, og krysser fingrene for at alt skal gå smertefritt fra første dag, selv om hun ikke utelukker at noen innkjøringsproblemer kan oppstå. Men hun mener at de har forberedt og planlagt oppstarten godt, så hun er ikke veldig bekymret. Og det blir daglige leveranser og henting av pakker i Bogen, bekrefter hun.

Lisbeth Margrete Borgen som bor på Sørhorsfjord, gleder seg stort over at hun nå kan hente pakker i Bogen. -Det finnes knapt et mer sentralt sted enn Bogen, så dette er jo helt logisk, utdyper hun. Den eneste bekymringen hun har, er at Kristine Kjeldsand får for lite å gjøre. Hun har vært fast pakkehenter for både Lisbeth og mange andre, på tur heim fra jobb på Bindalseidet. Men hvis Kristine syns det blir for stusslig, kan hun få hente pakker i Bogen og stikke innom meg på tur heim,, avslutter en strålende opplagt Borgen.

 

En annen som er storfornøyd er Morten Ulrichsen hos Joker Bogen. -Dette har vi prøvd å få til i årevis, og er selvfølgelig fornøyd når vi endelig har tilbudet på plass. Veldig lukurativt er det ikke, men litt betyr det for butikken å få ett tilbud til. Aller viktigst er det for folket i området, at de slipper å kjøre milevis i ens ærend for å hente pakker. Han har selv kjent på kroppen hvor mye tid det går med på å kjøre helt til Kolvereid for å hente pakker. Morten sier videre at han syns dette er så morsomt at han får ekstra motivasjon for å stå på som butikkdriver til de har nye drivere på plass.

Harry Edvardsen fra Nordhorsfjord gleder seg stort over det nye tilbudet hos Joker Bogen. Nå blir det heldigvis slutt på å kjøre flere mil ekstra for å hente en liten pakke. Nå kan jeg hente pakken samtidig som jeg handler på nærbutikken, sier han fornøyd. Jeg handler ikke andre steder enn her, så dette passer meg veldig godt, utdyper Edvardsen.
Rolf Larsen og Ola Marius Hanssen,ansatte hos Joker Bogen, fikk også grundig opplæring av Helèn Albertsen.
Jorid og Magne Grønbech gledet seg både over det nye posttilbudet, og over den gode marsipankaka.
Scanner og etikettskriver står klar til kundenes disposisjon.
2 kommentarer
  1. Fantastisk. Det snakkes mye om bo- og blilyst i Bindal. Dere skal ha all ære for Deres engasjement.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg