#mybellytoo

Jeg deler skjebne med svært mange andre voksne menn. Det jeg tenker på her er den omfattende “bellyshaming” som veldig mange blir utsatt for. Også Morten Ulrichsen er rammet av det samme samfunnsproblemet. Hva “bellyshaming” er? Jo, det er andre menneskers stadige påpeking og kommentarer om at “nå har magen din vokst gitt”, “du lever godt”, pirking borti midjepartiet og så videre. Man skal ikke ha mange gram opplagsnæring rundt midjen før man får høre det. Og ja, det er et fenomen som rammer menn. Ikke fett rundt midjen altså, det rammer helt uavhengig av kjønn, men kommentarene rammer utelukkende menn. Vi snakker her om et omfattende likestillingsproblem. Hva skal man så gjøre med det? Det ene alternativet er at vi begynner å påpeke kvinners valketendenser helt uhemmet, eller at menn får ha sine velbygde midjepartier fri for kommentarer. For å være helt ærlig, jeg verken vil eller tør begynne å kommentere kvinners midjemål, det framstår faktisk som en veldig dårlig ide. Så da blir svaret at det må bli slutt på at mannfolk blir “bellyshamet”, og at menn heller bærer sin mage med stolthet. Derfor mener jeg at det nå må være rom for en ny hæsjtagkampanje, etter et helt år med #metoo, er det nå på tide med #mybellytoo.

Morten Ulrichsen blir ofte bellyshamet, sånn som her av Bondefrøken. Hadde hun fått Morten under sitt treningsregime, hadde magen vært borte på ei helg, mener hun.

Sjokk og vantro preger Bondefrøken, men Morten tar det ikke så tungt, han vet hvor mye som kreves for å bygge en kropp som sin.

I motsetning til mange andre, synes ikke Bondefrøken at min minimale mage gir grunn til bekymring.

Det er ikke bare kvinner som påpeker menns pondus, også radmagre veltrente menn, som Bjarne Holmberg, strør salt i magesåret.

En mage som i all hovedsak er bygd opp med hjelp av frukt og grønt, er ikke bekymringsfull, sier Morten Ulrichsen.

Vi har bestemt oss for å være stolte av våre mager, hva er egentlig så fint med innhule midjer hos voksne mannfolk?

Her er beviset på at jeg faktisk ikke lider av bukfedme, grensen går på 100, og jeg ligger langt under det!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg