Slåttegraut hos Felleskjøpet Rørvik

Etter at Felleskjøpet Rørvik i samarbeid med Bondelaget i fjor for første gang inviterte til  slåttegraut, gikk det i år over til å bli en kjær tradisjon. De fleste i distriktet her er nok ferdig med slåtten nå, selv om det for mange ble en langdryg affære å få andre- evt. tredjeslåtten i havn. Det er en stor lettelse når en er ferdig med slåtten etter opptil flere værpauser. Derfor syntes jeg faktisk at jeg kunne unne meg en tur til Rørvik i dag, spise rømmegraut og treffe folk. Dette er et veldig hyggelig tiltak som Fellekjøpet, ved sin alltid strålende opplagte tonnvarekonsulent Tone Aune Sandnes, skal ha all ære for å stå for. Også den allesteds nærværende bondeleder og ledestjerne Anita Marø, var sterkt delaktig i dagens grautfest.

Ildsjeler bak grautfesten, Tone Aune Sandnes fra Felleskjøpet, og Anita Marø fra Nærøy Bondelag.

Jeg klarte ikke å legge skjul på at det smakte godt med slåttegraut. I likhet med flere andre, har jeg en tendens til å dukke opp når det er gratis servering.

Klauvskjærercowboy Kjell Østrem fra Ryum koser seg med kaffe etter grauten.

En gjeng stappmette viknaværinger i sivilisert samtale.

Tone Aune Sandnes har svært sikker sleivføring, behøver ikke å se på engang.

Alf Dekkerhus og Ole Jørgen Stavang i munter passiar.

Lukket valnøtt til kaffen var midt i blinken for denne bonden i hvertfall. Oda Jünge Lænn er mesteren bak disse kakene. 

    1. Synes kakene ser ekstremt fine ut, med tanke på at de er blitt slått (slått graut). Eller er det kakebakepynteren som har spart litt på brunfargen ved å droppe e- ene? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg