Det store spritflaskemysteriet

Gjennom flere år har det ene søppelstativet ved ungdomshuset vårt, Vonheim, regelmessig blitt fylt opp av tomflasker. I helt overveiende grad spritflasker. Dette blir ikke hentet av avfallsselskapet, så jeg har mange ganger sett meg nødt til å ta med tomgodset til Bogen og kaste det i konteineren der. For blir det ikke tømt, så setter den eller de som plasserer tomflaskene sine ved ungdomshuset, posene med tomme spritflasker utafor stativet når det er fullt. Jeg vet ikke hvem det er som har lagt seg til denne merkelige vanen, men kan i hvertfall fastslå at den/de har enkle drikkevaner. I all hovedsak går det i billig polsk vodka og Baileys. Om det er disse enkle drikkevanene som er såpass flaue at de ikke risikerer å bli avslørt ved glasskonteineren i Bogen, vet jeg ikke. Det er jo tross alt litt mer trafikkert der enn ved ungdomshuset. Uansett vil jeg oppfordre vedkommende til å bruke MNA sin konteiner i Bogen, det gjør faktisk alle andre.

Litersflaskene med vodka og Baileys blir hensatt i poser fra Vinmonopolet, så en viss stil har synderen.

Litt ensformig utvalg, men denne gangen var det faktisk to flasker hvitvin i utvalget.

Dette søppelstativet blir stadig fylt opp med tomme spritflasker.

Denne gangen var det også en pose husholdningsavfall i utvalget. Innholdet avslørte at eieren av posen har en forkjærlighet for Marlboro sigaretter, kake og Paracet. 

Her havner tomflaskene dit de hører hjemme.

Hvis man drikker så mye at det er for krevende å putte tomgodset inn i denne åpningen, bør man muligens vurdere sitt framtidige drikkemønster.

1 kommentar
  1. Hærlig innlegg.Rart med merkelege vaner.Kanskje ein bør sette opp eit sånnt.Mamma rydder ikkje her ,skilt:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg