Oppgradert salong på Lekaferga

Det satses stadig på samferdelssektoren i Ytre Namdal. Mange av vegene er fortsatt farbare hvis man kjører forsiktig, selv om det ikke gjelder alle vegene for tida. Også i sjøtransporten blir det satset. Den siste nyheten som har kommet meg for øre, er oppgraderingen av passasjerfasilitetene på ferga som trafikkerer sambandet mellom Gutvik og Leka. De utrolig kjedelige polstrede seterekkene er i ferd med å bli fjernet, og blir nå erstattet med sommerlige stablestoler i en nydelig grønnfarge. Dette blir et betydelig løft fram mot turistsesongen. 

Slik framstår salongen på Lekaferga nå.

Fønix Skole- og Ungdomskorps, som egentlig er å betrakte som et veterankorps, reiser regelmessig over Lekafjorden for øvinger. Dirigent Eivind Sommerseth og musikant Sissel Hanssen ser bare passe fornøyd ut med oppgraderingen.

Sissel ser faktisk veldig misfornøyd ut.

Her derimot, smiler hun. Men det er bare fordi hun har fått øye på en singel mann.

Morten Ulrichsen er vant til svært høy standard i sin kjøpmannsresidens, og er kritisk til å bli tilbydd så simpel sittekomfort. Mens Gunnhild Gutvik, som er SV-politiker, synes at denne enkle standarden passer godt med hennes politiske grunnsyn.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg