Namdalsavisa på tokt i Bindal

I dag hadde Namdalsavisa sendt sine beste folk til Bindal for å lodde stemningen foran folkeavstemningen om kommunetilhørighet førstkommende mandag. Jeg traff deres utsendte reporter Lena Erikke Hatland og pressefotograf Bjørn Tore Ness hos Joker Bogen. Det er et selvfølgelig sted å stoppe for alle presseorganer med respekt for seg selv. Før de kom til Bogen hadde de også vært innom både Terråk og Bindalseidet. Saken om folkeavstemningen og Bindals fremtidige kommunetilhørighet, blir hovedsak i avisas helgebilag på fredag. I følge reportasjeteamet var det et spesielt forhold der intervjuobjektene i Bogen adskilte seg fra de fleste på Terråk og Bindalseidet. Men det skal jeg ikke røpe her, dere får lese det i avisa på fredag. 

John Arne Engan var en av kundene hos Joker Bogen som uttalte seg om folkeavstemningen til Namdalsavisa i dag. Morten Ulrichsen uttalte seg ikke, han ville bare være med på bildet.

Et helt ekte “behind the scenes”-bilde.

I Olavshallen diskuterte Kristine Enora Kjeldsand og John Arne Engan kommunetilhørighet og folkeavstemning. Jeg skal ikke røpe deres syn på saken her. Det overlater jeg til Namdalsavisa, som kommer med STOR Bindalsreportasje på fredag.

Lena Erikke Hatland og Bjørn Tore Ness var etter eget utsagn fornøyd med det de fikk ned på blokka og inn på minnekortet i Bogen.

Hatland trakk på smilebåndet over noen av utsagnene i Olavshallen, men hun noterte alt ned på blokka si.

-Mitt syn på folkeavstemningen får dere ikke, sier Morten Ulrichsen. -Men dere kan jo spørre disse blomkålhodene, la han til. 

Kristine Kjeldsand testet ut en rekke ansiktsuttrykk når det gikk opp for henne at hun kanskje kommer i avisa..

En strålende fornøyd Bjørn Tore Ness forlater Bogen sammen med en like fornøyd Lena Erikke Hatland.  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg