Mortens morsdagstips

Hva skal man gi til til mor, kone eller andre nærstående kvinner på morsdagen? Dette spørsmålet dukker opp med forbløffende regelmessighet en gang i året, og nå holder det på å bli påtrengende. Mange synes det er kjedelig og fantasiløst å ty til en blomsterkvast eller en overpriset konfekteske hvert bidige år. Men her skal dere få litt hjelp fra en ekte kjøpmann og selvbestaltet morsdagsekspert. Morten Ulrichsen har i en årrekke veiledet sine kunder når de har stått fast i forkant av morsdagen. Nå deler han også sine beste tips med bloggleserne. Her er det mye å ta lærdom av.

Ettersom morsdagen bestandig inntreffer i den snørike perioden av året, mener Morten at snøskuffe er et sikkerstikk. -Ingen blir snøskuffet over en sånn gave, sier Morten, med et smil som viser at han er fornøyd med sitt eget ordspill.

Og vil man slå på stortromma, er det bare å slenge på en krabbeteine, sier Morten, og legger til at det er det ikke så mange mødre eller koner som har fra før.

Hvis man vil holde seg på et nøkternt nivå, anbefaler Morten denne rimelige lokkåpneren.

Kjøkkenredskaper i diverse utgaver gir garantert suksess på morsdagen, sier Morten.

Morten syns det er helt urimelig at mor/kone skal bruke store deler av morsdagen til middagslaging. Derfor anbefaler han noe lettvint så mor kan smelle i hop middagen på kort tid akkurat denne dagen. Alle blir glade for å finne en pakke fiskepinner bak gavepapiret på morsdagsgaven, sier Morten.

Morten har ofte hørt snakk om at særlig koner, klager på hodepine rundt leggetid. Det er helt uholdbart å ikke sette inn avbøtende tiltak mot dette plagsomme problemet, sier han med alvor i stemmen. Derfor vil en pakke Paracet være den perfekte morsdagsgaven i noen tilfeller, sier den erfarne morsdagseksperten.

1 kommentar
  1. Tar gjerne imot snøskuffa…… men kommer gubben med div kjøkkenting kan han komme til å ternge paracet sjøl 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg