Jørn Hoel i Bindal

I går kveld fikk et feststemt og entusiastisk publikum på Vonheim Sørhorsfjord en uforglemmelig aften med selveste Jørn Hoel i hovedrollen. Dette var ikke bare en vanlig konsert med en av landets mest folkekjære artister. For arrangøren UL Fønix hadde satt sammen en helaften av høy klasse. Det hele startet med en fantastisk fiskesuppe med tilhørende godt drikke. Deretter var det tid tid for Bindals eminente damekor Kviin, før det var Jørn Hoels tur. Og både Kviin og Hoel ble akkompagnert av et for anledningen sammensatt band av lokale musikere fra øverste hylle. Et ekstra pluss var det at bygdas eget komikerpar Kristine Kjeldsand og Merete Berg-Hansen dukket opp på scenen og gjennomførte tidenes intervju med Jørn Hoel. Hoel tok det på strak arm, og det må også legges til at konserten med ham var en herlig blanding av av hans største hits, og standup av høy klasse. Folk humret, lo, smilte og nynnet seg gjennom konserten. Både avdelingene med Kviin, Jørn Hoel og numrene der de opptrådte sammen, falt tydeligvis i smak hos publikum. Dette var helt topp, alt vi fikk fra scenen, lyden som Tom Antonsen produserte, og arrangøren UL Fønix som vanlig hadde full kontroll på arrangementet. 


Jørn Hoel i fint driv sammen med deler av Kviin og gitarist Edgar Hermanstad Dahl.


Først ute under den strålende konserten var Bindals etterhvert nokså meritterte damekor Kviin.


Horsfjords eget komikerpar Merete Berg-Hansen og Kristine Enora Kjeldsand intervjuet Jørn Hoel før han fikk slippe til. Publikum vred seg av latter under seansen, og det var ikke det slag rart. For dette var stor underholdning, treffende replikker og uovertruffen timing er deres varemerke.


De to komikerne sørget for at Rønnaug Husby på ny fikk signert en LP med Jørn Hoel. Sist hun fikk den signert var mens hun gikk på ungdomsskolen på Leka, for noen få år siden.


Så var det showtime for Jørn Hoel, her i samspill med vår egen supergitarist Edgar Hermanstad Dahl.


Tom Antonsen sørget for lyd i toppklasse under showet. Og jaggu bidro han ikke med saxofontoner i særklasse fra sin plass bak spakene.


Ingen tvil om at damene i Kviin koste seg på scenen sammen med Jørn Hoel.


Ikke bare var det vellyd som kom fra scenen denne kvelden, både Hoel og Kviin formidlet ekte musikkglede til det entusiastiske publikummet.


Stemningen i salen var på topp fra første tone.


Konsertens ekstranummer var av det vakre slaget, Camilla Brevik viste seg som en perfekt duettpartner for Jørn Hoel. Ikke at det var noen overraskelse da.


Ikke akkurat så misfornøyd med å stille opp på gruppebilde sammen med Jørn Hoel etter endt dyst.


Etter at konserten var ferdig, fortsatte det for anledningen sammensatte bandet med å spille til dans. Edgar Hermanstad Dahl, Geir Allan Reitan, Andrè Kristian Øvergård og Kine Johnsen. Sistnevnte imponerte stort, ikke bare med sitt basspill, men også med vokalprestasjoner utenom det vanlige!


Arrangørlaget UL Fønix sin leder, var både fornøyd og lykkelig over at kvelden ble så vellykket. Han kostet på seg en skål for egen innsats med arrangementet.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg