Vårkonsert på Vonheim

I ettermiddag gikk den tradisjonelle vårkonserten i Bindal av stabelen på ungdomshuset Vonheim på Horsfjord. Dette arrangementet har lange tradisjoner, og det går på omgang mellom kommunens tre korps. I tillegg til å presentere kommunens musikkliv, er det en fin inntektskilde for korpsene. Under årets konsert deltok de tre korpsene, to kor og et band. Dette er et noe magrere utvalg enn det som har vært tilfelle mange ganger før. De deltakende aktørene gjorde sine saker fra seg på utmerket vis. Men det hadde også vært hyggelig om vi fikk sett og hørt enda mer av bredden Bindals musikkliv, en bredde jeg vet finnes. Om det ikke passet for andre aktører, om de var invitert, eller hva det skyldes vet ikke jeg. Men som sagt, konserten var hyggelig, kakene smakte godt, og stemningen var god.


Tradisjonen tro åpnet arrangørkorpset konserten. I år var det Fønix skole- og ungdomskorps under ledelse av Eivind Sommerseth som sto for både åpning og arrangement.


Neste aktør ut var Kor Trivelig i Åa, med sin dirigent Morten Ludvigsen. Øverst til venstre skimtes Kjerringa med staven i Ingulv Aunes skikkelse.


Bindalseidet Songlag med  Ann Kristin Halsen som klokkeren solist på Trondheimsnatt. Karl Erik Solum akkompagnerer på gitar.


Terråk Skolemusikk under ledelse av dirigentlegenden Kjell Stokland.


Bindalseidet Skolemusikk med dirigent og trompetsolist Eivind Sommerseth.


Slengbuksemafian representerte Bindal under fylkesmønstringen i UKM, og i dag viste de hva de var god for på Vonheim. Og de overbeviste, selv om slengbuksene glimret med sitt fravær.


Alle tre korpsene slo seg sammen til et heidundrende avslutningsnummer, med den treffende tittelen Glade musikanter.


Kjell Stokland i velkjent stil.


Kakebordet var som vanlig velfylt og populært.


Morten Ulrichsen kan mer enn å spille tuba, her annonserer han vinnerne av lotteriet, nesten uten å lese feil.


Mads Bjørnar Reppen ble dagens gladeste vinner, han stakk av med denne fine fruktkurven.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg