Steinkjer Janitsjar

Denne helga har stått i korpsmusikkens tegn. Steinkjer Janitsjar var på blåtur, eller rosatur som det het denne gangen. Og de hadde valgt å legge turen hit til Morten Ulrichsen og mitt sitt rike. Lørdag holdt de en aldeles strålende konsert ved Joker Bogen, Og lørdagskvelden gjorde vi gjenvisitt til dem ute på Sømliøya, der vi underholdt dem med det vi er best til. Morten Ulrichsen med tubaspill og jeg med skitprat. Stor takk til Steinkjer Janitsjar som kastet glans over Bogen denne helga, og som tok så godt i mot oss da vi ankom Sømliøya, helt uventet for nesten alle i korpset. Det var veldig hyggelig for for både kjøpmann og bonde, og også for våre stakkars fruer.


Steinkjer Janitsjar gjorde storslagen entre da de kom marsjerende og spillende over legendariske Bogen bru. Dette er det historisk sus over.


I front hadde Steinkjer Janitsjar en helt ekte drillpike, innimellom kastet hun staven så høyt at mange i publikum ikke trodde at den ville lande igjen.


Til et av numrene hentet  de inn dirigent fra publikum, og tilfeldigvis var det den meritterte korpsdirigenten Tom Antonsen. Snakk om flaks!


Etter konserten inviterte Morten på kaffe og vafler i Olavshallen.


På kvelden tok vi turen ut til Sømliøya leirsted, der korpset bodde denne helga. Her holder jeg på med et seriøst foredrag om forskjellige temaer, blant annet om hvordan man best takler livet som kjendis.


Senere ut på kvelden var det Mortens tur til å briljere med imponerende tubaspill. Tubaist Jan Morten Havstein måper av beundring, mens Terje Dammen blir rørt til tårer av tonene Morten tryller fram.


Morten høstet fortjent jubel og applaus da han leverte fra seg tubaen til dens eier.


Jan Morten Havstein understreket flere ganger i løpet av lørdag, at han er singel. Han er mottakelig for forslag fra single kvinner som liker menn med stor tuba.


Kvelden inneholdt også quis, og bråkebøtta Liv Irene Bang havnet i heftig diskusjon med quismasteren om flere av svarene. Har hun ikke fått rett til nå, så pågår nok disputten enda.


Så var det på tide for oss å vende nesa mot fastlandet igjen, iført nye luer fra Steinkjer Janitsjar. Torlaug måtte bruke flytevest, mens Morten flyter av seg selv.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg