Dystert 2-årsminne for Morten

På dagen i dag for to år siden, opplevde Morten Ulrichsen enhver kjøpmanns mareritt. Kjøleanlegget i melkedisken sviktet, og da var gode råd dyre. Til alt hell var utetemperaturen rundt 4 plussgrader, så løsningen ble å etablere et improvisert melkeutsalg utendørs. I dag grøsser Morten når han ser tilbake på de traumatiske marsdagene i 2014. Han skjønner ikke hvor han hentet kreftene fra. Men som han sier. “Det var bare å stå på, og holde maska overfor kundene, de måtte ikke få forståelse av at jeg var helt på felgen. Våre kunder forventer å få kjøpt melk av blid og opplagt betjening. Sur betjening kan fort smitte over på produktet, og ingen vil vel ha sur melk.” Heldigvis ble kjøleproblemene løst ganske fort. “Men dette unner jeg ingen å oppleve”, avslutter en preget Morten Ulrichsen.


I dag kan Morten ta med seg et par melkekartonger ut på plassen han hadde melkeutsalg for to år siden, uten å få alt for sterke reaksjoner. Men han innrømmer at det tok over et år før han klarte å ta med seg melk ut igjen.


Skjermdump av blogginnlegget for to år siden.


På tross av påkjenningene, klarte Morten å holde maska overfor melkekundene.


Her står melka i dag, konstaterer en fornøyd Morten i dag. Riktig lagret og kjølt, som det skal være.


I dag klarer Morten å se framover, og her viser han fram premiene i “flax i uflax”-konkurransen. Her får han kvalifisert hjelp med premievisning av Ann-Helen Øvergård. Alle som kjøper flax-lodd de ikke vinner på, kan være med i trekningen av disse fine premiene.


Her legger du loddet hvis du er så heldig å ikke vinne på det.


Morten vil gjerne være med i trekningen av premiene, og brukte formiddagen i dag til loddskraping. Litt frustrert ble han da mange av loddene ga gevinst, men han ga seg ikke før alle gevinstloddene var byttet inn i lodd uten gevinst.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg