Austra og omegn akevittidrettslag

I strålende vintervær med måneskinn og nordlys, ble Austra akevittidrettslag stiftet i kveld. Bakgrunnen er at Morten Ulrichsen og jeg har bestemt oss for å starte et nytt og bedre liv. Og da må vi mosjonere. Vi bor nokså langt fra hverandre, men hvis vi går hverandre i møte, blir det en overkommelig distanse for våre tilårskomne og nokså forfalte legemer. Men vi trenger også motivasjon, og da falt valget helt naturlig på akevitt. Hver gang vi møtes på denne måten, bevilger vi oss en akevittdram, I hvertfall er det planen. Vi kommer etterhvert til å sette opp en trimboks, ikke med skrytebok der vi skriver navnet vårt. Derimot vil boksen inneholde akevitt og glass. vi mener at dette vil styrke både vår fysiske og mentale helse, en såkalt vinn vinn-situasjon. Og våre bedre halvdeler har sluttet seg til vårt idrettslag. Vi har dog en mistanke om at det kun er for å kontrollere at vi kun tar ett glass akevitt per trimtur.


Et høytidelig øyeblikk, de første drammene i Austra og omegn akevittidrettslag blir her skjenket opp.


Også min slitesterke kone fikk fylt opp glasset.


Vegstrekningen mellom Ulrichsens og min bopel er kun middels trafikkert, men midt under akevittseansen kom strøbilen og forstyrret høytideligheten.


Torlaug Ulrichsen ble så forfjamset da strøbilen kom, at hun slengte seg over rekkverket og forsvant til skogs. Her drister hun seg tilbake igjen.


Det ble også tid til å føre politiske samtaler, med hovedvekt på Austra-problematikken i sammenheng med kommunereformen.


Her skåler vi for et sunt liv med sterke sunne kropper og et muntert og lyst sinn.

4 kommentarer
  1. Dette tullet med at Austa skal vaere delt mellom tre kommuner boer opphoere og at Austra skal bli egen storkommune!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg