Olavshallen

I går var det storstilt og trivelig åpning av Olavshallen ved Joker Bogen. Olavshallen ble navnet på den nye kaffekroken i butikken. Olav etter mannen som startet opp butikken i Bogen for 49 år siden. Og på grunn av størrelsen, 6 eller 7m2, falt det helt naturlig å kalle det hall. På en annen side er hall et veldig hett og til dels brennbart tema i Bindal om dagen. Åpningsfesten startet med at korpset spilte julemusikk utenfor butikken, det er forsåvidt en lang tradisjon. Deretter fikk jeg den uomtvistelige æren av å foreta den offisielle åpningen av Olavshallen. Såsnart korpset var ferdige, ble det servering av wienerbrød, pepperkaker og konfekt til en stor skare av kunder og venner. Ingen tvil om at folk satte pris på både på åpningsfesten og Olavshallen.


Her kutter jeg det rosa båndet, og erklærer Olavhallen for offisielt åpnet. Morten ser veldig fornøyd ut, og Einar Torgnes Kristensen er engasjert tilskuer.


Før åpningen av Olavshallen, spilte korpset sine julesanger utenfor butikken. Det er lang tradisjon for at de spiller der siste lørdagen før jul.


Eivind Sommerseth har hatt hånd om taktstokken i Fønix skole- og ungdomskorps siden tidenes litt utpå dagen.


Mange tok seg tid midt i juletravelheten, og hørte på korpsets julemusikk.


Morten Ulrichsen har mye å spille på, blant annet tuba.


Mange var innom Olavshallen på åpningsdagen, Kari, Mads og Hanne Marit Reppen strålte over den nye hallen.


Sissel Hanssen trodde at konfekten bare var til henne, mens Gunnhild Gutvik var en tanke mer tilbakeholden.


Hild Dagslott fra Brønnøysunds avis var tilstede og dekket åpningen for sitt presseorgan. Her legger jeg fram bildebevis for at hun faktisk er høyere enn Tom Antonsen.


For 49 år siden kunne Olav Bartnes ønske velkommen “til en pen, trivelig butikk med gode varer og god service”. Slik er det også i dag.


Hild Dagslott fra BA ville gjerne ha et bilde av innehaverne Torlaug og Morten Ulrichsen. Men det viste seg svært vanskelig å få et bilde av kun de to. Sissel Hanssen insisterte på å være med på alle bilder.


Som alltid underholdt Morten sine kunder med ramsalte historier fra sin tid som sjømann på de syv hav. Her er det Knut Gutvik som nyter godt av denne ekstraservicen.


Ingri Elise Floa Holand må innse at hun enn så lenge er kortere enn Tom Antonsen.

 

 

2 kommentarer
  1. Jeg skjønner at det ikke er allverdens bordplass på så få kvadrat, men ETT lite bord og TRE stoler? Litt lite? (Eller får vi ikke se alt?)
   Ser koselig ut da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg