Helt utrolig treningsøkt hos Bondefrøken

Hvis Morten Ulrichsen og jeg hadde sagt til noen som vi kjenner, at vi skulle på treningsstudio og gjennomføre ei treningsøkt med instruktør, så hadde de garantert ikke trodd på oss. Men nå har vi faktisk gjort det. Under vår potetferie forleden dag, stakk vi innom bloggkollega Hilde Kyllo på Høylandet. Hun blogger under navnet Bondefrøken, og er i tillegg melkebonde og driver sitt eget treningsstudio på gården Kjøglum, eller Kjolgom, som det uttales på de kanter. I tillegg er hun en de heteste kandidatene til tittelen “Årets unge bonde”.Hilde vurderte våre forutsetninger som såpass moderate, at vi fikk gjøre vår treningsøkt sittende i behagelige stoler. Vi fikk også se nyfjøset som hun og mannen hennes nettopp har tatt i bruk. Du verden så morsomt vi hadde det under vårt besøk hos Hilde. Vi kommer nok ganske sikkert til å bli stamgjester der i gården. Å teste ut trening i treningsstudio var slett ikke noen skremmende opplevelse.


Før vi satte i gang med treninga, måtte Hilde konfrontere Morten med et bilde hun hadde på mobilen sin.


Ganske åpenbart at de synes bildet er ustyrtelig morsomt.


Her er bildet de hadde det så moro med. Hilde var plakatpike for revyfestivalen i sommer, og her prøver Morten å kikke under kjolen til henne. Han hadde nok ikke sett for seg at han skulle treffe Hilde ikke lenge etterpå.


Jeg traff Hilde allerede under festivalen i sommer, og det er vel helt unødvendig å si at det ble et uforglemmelig møte, i hvert fall for meg.


Men vi var jo ikke kommet for å se på bilder, her har Morten kommet i gang med treninga, og humøret er på topp.


Morten ble bare ivrigere og ivrigere utover i økta.


Morten ble bent fram lykkelig av å trene med Hilde.


Og instruktøren så ikke så veldig ulykkelig ut hun heller.


For ordens skyld, jeg deltok jeg også. Men jeg slet mye mer med koreografien enn Morten. Han har langt mer elegante kroppsbevegelser enn meg.


Flott treningsstudio, og flotte utøvere.


Fra besøket i nyfjøset. Her er Hilde sammen med den hittil eneste kalven som er født der. En flott oksekalv som bærer navnet Asi.


Morten har like godt lag med dyr, som han har med kundene sine. Her velsigner han kalven, så noe har han da fått ut av sine fire år i menighetsrådet.


Og for å vise hvor fornøyd han var, insisterte Morten på å vise fram poteten sin til Hilde før vi dro videre.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg