Potetferie

I går dro jeg på potetferie med Morten Ulrichsen. Eller rettere sagt ble jeg med Morten til Overhalla og hentet poteter hos potetbonden Hans Ranum. Kundene hos Joker Bogen er veldig potetbevisste, og svært mange av dem foretrekker å kjøpe sekker med ordentlig uvasket potet fra Overhalla. Morten har funnet en bonde som leverer kvalitetspoteter, til sine kunders tilfredshet. Det går ikke lenge mellom hver gang Morten tar en potettur, og denne gangen fikk jeg være med på begivenheten. For meg som reiser veldig lite, er en sånn tur for ferie å regne.


Her holder potetbonde Hans Ranum på å lirke pallen med poteter inn i Mortens hvite varebil.


På tur til Overhalla måtte vi selvfølgelig stoppe ved busskuret på Lona. Det er første gang Mortens varebil er blitt avbildet her, så dette er en aldri så liten milepæl.


Morten følger spent med om det går bra med bilen, potetbonden er mer opptatt av at potetene ikke må bli skadet.


Morten trekker et lettelsens sukk når han ser at det går bra.


På turen heim stakk vi innom min bloggkollega Hilde Kyllo, alias Bondefrøken, på Høylandet. Morten hadde lyst til å vise henne potetlasten. Neste blogginnlegg kommer til å inneholde helt utrolige bilder fra vårt besøk hos Bondefrøken, så det er bare å følge med.


Neste stopp var Foldereid, der Mortens Jokerkollega Håvard Skeie tok i mot noe av potetlasten.


En fornøyd Håvard Skeie triller inn potetsekkene, tilfreds med at han nå kan tilby sine kunder Pimpernell fra Overhalla.


Og Morten smiler fornøyd, glad for å ha fått bistått en Jokerkollega. Det er et sterkt samhold og brorskap mellom Jokerkjøpmennene.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg