First House vs Second Cabin

Så stormer det rundt First House igjen. De har kommet i medienes søkelys igjen, denne gangen for en millionkontrakt med Telemark fylkeskommune. Disse millionene fikk gutta boys i First House for å skape nye arbeidsplasser i Telemark. Sikkert vel fortjent, selv om det ikke har blitt en eneste arbeidsplass av det. Men mange har reagert på at de også har fått dekket både alkoholenheter, Snickers, ostepølse, Red Bull og softis med strø fra skattebetalernes midler. Dette kan godt være reaksjoner som bunner i den norske misunnelsen, for hvem skulle vel ellers betale for nødvendig livsopphold til de ansatte i First House. Det er tross alt ikke for ingenting at vi er verdens rikeste land, vi må da også kunne ha råd til å holde oss med denne typen fornemme parasitter. Men når dette er sagt, finner jeg grunn til å understreke at Morten Ulrichsen og mitt konkurrerende rådgivningsbyrå Second Cabin, ikke belaster skattebetalerne når vi inntar våre alkoholenheter og vårt beskjedne inntak av snop. Det kan blant annet forklares med at vi har alternative, og til dels ærlige måter å skaffe inntekter til det daglige brød og den daglige snop.


Hva er galt med norsk presse, kan ikke de stakkars rådgiverne i First House engang unne seg en softis på skattebetalernes regning uten at det blir avisoppslag av det?


Disse alkoholenhetene som vi inntok på Bogen bru, ble i sin helhet betalt av oss selv.


Selv champagnen betaler vi av egen lomme.


Ett lite unntak, da Morten ga råd til kaptein Einarsen på hurtigruteskipet Finnmarken, fikk han en skje tran, uten å betale for den.


Da vi ga råd til Lekaordfører Per Helge Johansen, vanket det kaffe på oss. Men det var ikke Lekas skattebetalere som ble sittende med regningen.


Også under stiftelsesmøtet for Second Cabin vanket det en alkoholenhet på deling, også denne selvfølgelig betalt av egen lomme.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg