Festpremiere på Hjem

I går kveld var Gutvik grendehus fylt til randen med forventningsfulle mennesker som var samlet for å overvære premieren på Jarle Mogårds film Hjem. Både lokalbefolkning og tilreisende fra Trondheim og andre steder var med på begivenheten. De bærende rollene i filmen bekles av skuespillere i kretsen rundt filmskaper Jarle Mogård, men også mange lokale størrelser har mindre roller og statistroller i denne svært hyggelige filmen. Mogård og hans crew har lagt ned en kolossal jobb med å lage denne filmen. Og da må det være svært hyggelig å oppleve at resultatet blir så bra, og ikke minst godt mottatt. Ingen tvil om at det feststemte publikummet likte det de fikk se. Og mange syntes nok det var litt stas å se seg selv på stort lerret. I hvertfall syntes jeg det, som tidligere nevnt, har jeg en liten rolle i filmen. Det er i seg selv veldig morsomt, men den største bonusen er at jeg har fått lov til å bli kjent med fantastiske Jarle Mogård, og mange andre av de utrolig hyggelige folkene som står bak Hjem.


Arrangørstaben linjet opp foran festlyden på lørdagskvelden. Flinke folk som vet hva de holder på med.


Jeg startet premierekvelden med å hjelpe Morten Ulrichsen med påkledningen.


Som seg hør og bør fortsatte vi med proseccoforspiel i Ulrichsens kjøpmannsresidens.


Aksel Arnt Holand, som er den fødte gentleman, geleider her Eldbjørg Øvergård inn til filmpremiere.


Jarle Mogård, Per Blomstrøm og resten av filmteamet ankommer lokalet til applaus fra blant andre Anne Lise Hiller i Gutvik grendelag.


Som vanlig var Bjørg Tiller et par hakk mer glamorøs enn de andre. Blant annet hadde hun kledd på seg noe som skulle illustrere den røde løper, for anledningen.


Jan Tiller, her som Cowboy-Laila, ønsket velkommen, og presenterte Jarle Mogård og Per Blomstrøm for publikum.


Jeg innrømmer glatt, og uten blygsel, at det var stas å se navnet mitt på rulleteksten.


Et samlet pressekorps var til stede, Andreas Øvergård fra Namdalsavisa og Morten Wengstad fra Ytringen. Øvergård i det morsomme antrekket.


Steiner Hellesø var kveldens musiker, og han fikk svært kompetent hjelp av Frida Strand som sang countryklassikere som om hun aldri skulle gjort annet.


Filmens lydmann Tom Antonsen har brått og uventet fått et kollossalt drag på damene.


Fredrik Skillingsås, som gjorde stor suksess som prest i filmen, har nylig gjort slutt på sin kroniske ungkarstilværelse. Noe han på ingen måte klarte å legge skjul på. Det så faktisk ut som om det var på tide.


Jeg syntes det var veldig hyggelig å treffe igjen Frida Strand, som jeg spilte mot (eller med) i filmen. Sprudlende jente med stort sangtalent, i tillegg til skuespillertalentet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg