Oppskriften på valgseier

Det har slått meg at mange av ordførerkandidatene som har vært avbildet på bloggen det siste året har oppnådd oppsiktsvekkende gode valgresultater i det nylig avviklede kommunevalget. Jeg er usikker på om det har en sammenheng, men indisiene er såpass sterke, at jeg tror det vil være dumt å se bort fra det. For fremtiden vil jeg stille meg til rådighet for for alle sympatiske kandidater som som stiller til hvilke som helst valg. Det kan være alt fra presidentkandidater (når monarkiet blir avskaffet) til revisorer i velforeninger. Ingen verv vil være for store eller for små. Her følger noen bildebevis på min teori.


Arnhild Holstad stilte til valg som Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Namsos. Her er hun fotografert under revyfestivalen i sommer. Hun gjorde et brakvalg, og blir nå Namsos nye ordfører.


Ordfører Hege Nordheim Viken på Høylandet solgte ølbonger under revyfestivalen, og det måtte jo komme på bloggen. Sikkert en medvirkende årsak til at hun feide all motstand til side i valget.


Arnhild Holstad igjen, men legg merke til den blide karen i bakgrunnen. Det er Stian Brekkvassmo, ordfører på Namsskogan, også han gjorde rent bord under valget.


Lekaordfører Per Helge Johansen slo latterdøra på vidt gap hos Matkroken Bogen like før jul i fjor. Ved valget nå styrket han sitt allerede rene flertall i kommunestyret.


Og så har vi Trond Sverre Horn fra Brønnøy Senterparti da. Også han gjorde et meget godt valg, han økte fra forrige kommunevalg. Og sammenlignet med siste Stortingsvalg fikk hans parti dobbelt så stor oppslutning.


Britt Helstad stilte til valg som Bindal Arbeiderpartis ordførerkandidat, og det må sies å ha vært vellykket. Hun seilte inn med rent flertall. Dog må det innrømmes at det nok ikke bare skyldes at hun har figurert på Terjes Superblogg. Bindal Venstres mildt sagt oppsiktsvekkende valgkampstrategi, ga nok også mye vind i seilene for Britt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg