Bogen i sentrum

På valgkampen aller siste dag, hadde samtlige partier i Bindal satt inn sitt tyngste skyts på plassen foran Joker Bogen. Dog var Venstre kun representert med en vimpel, men alle de andre var representert med mennesker. At nettopp Bogen var valgt som arena for valgkampavslutningen, tolker jeg dit hen at alle innser at Morten og mitt forslag om å gjøre Bogen til et framtidig kommunesenter, holder på å få gjennomslag. Ingen vil foreløpig si det høyt, men innerst inne innser nok samtlige partier at slik må det bli. Ellers er det hyggelig å legge merke til at det er en mye bedre tone mellom politikerne når de møtes ansikt til ansikt, enn når man ytrer seg skriftlig i aviser og på some(sosiale medier). Det kan jo være at Senterpartiets ordførerkandidat Dag Christer Brønmo har rett. Han sa følgende i sin sluttappell under debatten på Vonheim nylig: “Vi er jo egentlig venner alle sammen”. Morten Ulrichsen holdt en lav profil i dag, han er så politisk nøytral, at jeg regner med at han kun stemmer ved kirkevalget.


Arbeiderpartiets ordførerkandidat kom innom Høyres stand og spanderte marsipankake på sittende Høyreordfører Petter Bjørnli. Ingen av dem var avvisende til mitt forslag om at de kunne stemme på hverandre på mandagen. Og jeg syns da virkelig det ser ut som stemningen er god her.


Arbeiderpartiets listekandidat Lars Berg Hansen tok gladelig i mot Høyre-sjokoladekake av Heidi Vollan.


SV tar kampen for et varmt samfunn, på tross av at de er skeptisk til global oppvarming. Nina Lauritzen og Gunnhild Gutvik bød på nystekte vafler i dag.


Irene Bøkestad fikk æren av å sprette marsipankaka som Britt Helstad bød på.


Her rigger Kurt Anders Brønmo opp Senterpartiets stand.


Jaggu klarte jeg også å lære Petter Bjørnli å posere på en litt statsmannsaktig måte. Til Heidi Vollans synlige begeistring.


Godt vær, livlig handel og velassortert partiflora preget Bogen i dag.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg