Åpningsshow

I dag fikk jeg æren av å være konferansier på åpningsshowet på Kolvereiddagene. Min egen innsats får andre vurdere, men det var mange flotte musikalske innslag, med Idol-vinner Ingvar Olsen som den mest prominente. Ellers var det prisutdelinger og faste tradisjonelle innslag som seg hør og bør på et tradisjonsrikt arrangement. Her er noen bilder fra min posisjon bak og på scenen. Og et tallrikt publikum tok godt i mot det de fikk servert fra scenen, det lover godt for fortsettelsen av dagene. Og at vi i dag fikk en av årets aller fineste værdager, la ikke akkurat noen demper på stemningen.


Idolvinner Ingvar Olsen og undertegnede ser lyst på å gå på scenen. Fotografen bak dette bildet er ingen ringere enn komiteleder Kari Strøm.


Jeg startet dagen med frokost sammen med Kolvereiddagskomiteen.


Nærøyordfører Steinar Aspli kom innom martnaskontoret for å få info om hvordan han skulle entre scenen når han skulle foreta den offisielle åpningen av dagene.


Rolf Pettersen fra husbandet Sjalabajs slapper av i artistgarderoben sammen med Ingvar Olsen.


Rolf Pettersen er god på avslapning, her slapper han av sammen med komiteleder Kari Strøm.


Nordbøe-klanen i artistgarderoben før de framførte “Brevet heim”. Denne sangen framføres under hvert åpningsshow på Kolvereiddagene.


Ingvar Olsen finstemmer gitaren før han skal på scenen, mens Rolf Pettersen slapper av til det er hans tur.


Og dette fantastiske synet møtte oss da vi gikk på scenen. Tallrikt og vennligsinnet publikum.


Etter at åpningsshowet var unnagjort, startet Kolvereiddagenes husband nesten umiddelbart med planleggingen av neste opptreden.


Martnasgata var fylt av folk i det herlige sommerværet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg