Lag din egen elskovsdrikk

Naturen rundt oss er full av matnyttige saker. Men det finnes også ting som kan være nyttige uten direkte å kunne kalles mat. En slik ting er den lille, men vakre orkidèen flekkmarihand. Roten på denne blomsten kan brukes til å lage et avkok, og hvis du gir dette avkoket til noen du vil bli kjæreste med, er du nærmest garantert å oppnå hensikten. Men du kan ikke bruke hele rota, da vil det hele bli mislykket. Hvis du ser på bildene og teksten under bildene, vil du se hva du skal gjøre for å finne de delene av rota som skal brukes. Lykke til!


Slik ser flekkmarihand ut, enkelte vil ha det til at den er fredet, men det er bare tull.


Her har jeg fått opp rota på to eksemplarer av arten.


Det er en fordel å skylle av det meste av jord før du går videre i prosessen.


Neste trinn er å skille rotknollene fra stengelen og dele dem opp på denne måten.


På samme måte som man skilte hekser fra uskyldige, brukes vanntesten til å finne de rotknollene man skal bruke til elskovsdrikk. Kvinner som ble anklaget for å være hekser, ble kastet i vannet. De som sank og druknet var uskyldige, mens de som fløt ble fisket opp og brent på bålet. Rotknollene av flekkmarihand som flyter blir omtalt som Adam og må ikke brukes. De som synker heter Eva, og de gir en veldig virkningsfull elskovsdrikk. Men vær forsiktig, hvis du ved et uhell skulle gi drikken til feil person, kan du være ille ute.

    1. Neste innlegg ventar eg meg verkeleg bilder av at han frå Matkroken eller andre, blir omringa av elskovsjuke budeier eller kvinnfolk frå butikken, som har fått drykken servert.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg