Gutvik kortfilmfestival

Lørdag er det klart for Gutvik kortfilmfestival. I gårkveld var jeg å så på forberedelsene til festivalen. Arrangørene i den bitte lille grenda med rundt 50 innbyggere, ser ut til å ha full kontroll det meste nå. Festivalteltet er på plass, og inne i grendehuset der filmene skal vises, har man også begynt forberedelsene. Det er unektelig ganske eksotisk med en kortfilmfestival på en så liten plass som Gutvik, men desto mer spennende. 12 filmer er plukket ut blant de innsendte filmene, og arrangøren forsikrer om at det er høyt nivå på samtlige bidrag. Selve filmvisningen er førstkommende lørdag 1300 – 1500. Festivalkafeen åpner kl. 1100 og holder åpent til kl. 1900. Der vil det bli servert mat av ypperste klasse, tilberedt av bygdas fremste kokker. På kvelden slår man til med festivalpub i teltet, der bygdas eget band Fastlandsfanden spiller til dans. Møt opp folkens, dette blir gøy!


Festivalgeneral Tom Antonsen for noen av pallene som skal bli fundament for dansegulvet.


Sverre Walter Tørriseng prøvesitter den innleide festivaldoen. Tom Antonsens fine nese kan bare forklares med at han kommer fra Vestfold.


Tom Antonsen kan ikke få fullrost Bindal kraftlag og kraftlagssjef Frode Næsvold for at de stiller sitt store telt til disposisjon for festivalen.


Tom  trekker i de fleste trådene, her gir han festivalgartner Børge Lysfjord detaljerte instrukser om hvordan han vil ha plenen.


Inne i grendehuset skal filmene vises for publikum og jury.


Hovedkomiteen holdt møte i gårkveld, og konkluderte med at det meste er under kontroll.


Festivalen har markedsført seg med billettsalg og underholdning rundt om i distriktet. Her ved Joker Bogen forleden.

 

2 kommentarer
  1. Det der med at Vestfoldinga ikke lika utedoa pga sin fine neselukt stem ikke!, det fornerma faktisk kjærsten min som e der i fra 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg