Morten og Terje tester alt

Nå starter en helt ny serie her på bloggen. Vi har kalt det Morten og Terje tester alt. Vi tester alle mulige ting som vi kan komme på, og som vi lurer på hvordan er. Vi er også mottakelige for tips fra leserne om hva vi kan teste. Og det kan egentlig være hva som helst. Vi lurer også på om vi skal hive oss på terningkastbølgen, og gi terningkast på tingene vi tester. Her kommer det noen eksempler på ting som går an å teste, men vi understreker at vi ikke har gått i dybden på de tingene vi viser her. Det er kun eksempler.


Her tester Morten ut hvordan det er å være muslimsk kvinne.


Mortens foreløpige konklusjon er at det er litt morsomt og ganske varmt å være muslimsk kvinne.


Her tester jeg kesam med pasjonsfrukt fra Tine, så enkelt kan det også være.


Hvordan er det å ta selfie sammen med ei ku, ja det er det også mulig å teste.


Liker kyr å få nattaklem? Ja det kan utmerket godt være grunnlag for en større test.

5 kommentarer
  1. Jeg regner med at testene ikke trenger å være så fullstendig seriøse, men en ting jeg synes dere burde teste(noe jeg ikke har rukket å teste selv enda), er fløtegratinert påmm fritt, det må jo bare være godt!
   Hilsen en nysgjerrig skrue

  2. Jeg ville testet om wonderbaum gir god ånde. Ta en liten bit å tygg på den litt, så spytt ut, som tyggis.. Å om den gir god ånde, varer den lenge? Går vel å an å teste forskjellige typer wonderbaum. Hvor varmt må det være før det svir? Varme stekepanna å teste. Hvor sur kan sur melk bli? KAN bedervet mat få bein å gå ut kjøleskapet? Håper noe kan testes ut, for jeg vil gjerne vite svaret på disse meget viktige tingene 😀

  3. Kan dere teste ut hvor sterk kaffen må traktes for å få “den store skjelven”? Og også en test på hvor grønt kan gresset bli?
   Takk! 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg