Kommunereformen på Austra

I kveld hadde et tallrikt publikum samlet seg på ungdomshuset Vonheim for å høre hva fylkesmenn og ordførere mente om kommunereformen generelt, og grensene på Austra spesielt. Klarest av alle var Fylkesmann i Nord-Trøndelag, Inge Ryan. Hans klare melding var at “det vil være for gæli hvis vi ikke får gjort noe med grensene på Austra under denne kommunereformen”. Og jeg kunne ikke vært mer enig. Og etter kaffepausen var det mange som hadde ordet, flest Austraboere. Og det er grunn til å merke seg at det ikke var en eneste røst som tok til orde for å bevare de nåværende grensene. Dette tolker jeg som et klart uttrykk for at det kommer til å skje noe med den vanvittige grensetrekningen som råder på Austra i dag.

Fylkesmann Inge Ryan tok i mot og håndhilste på hver enkelt som kom på møtet. Han hadde heller ikke motforestillinger mot å stille opp på bilde med Morten Ulrichsen og undertegnede.


For å markere at den beste løsningen for en kommunesammenslåing er å legge kommunesenteret til Bogen, med Morten som rådmann i butikk, hadde vi med oss kommunevåpnene som til daglig står hos Joker Bogen.


Mange som kom bort til bordet vårt og beundret samlingen. Også Lekaordfører Per Helge Johansen kom bort og beundret samlingen.


En stor og lydhør forsamling lyttet til Inge Ryans innlegg.


Inge Ryan var helt tydelig på at det måtte ryddes opp i grensene på Austra, som deler øya mellom 3 kommuner og 2 fylker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg