Jokeråpning

I dag åpnet Joker Bogen dørene, og dermed var Matkroken Bogen definitivt historie. Det var en noe stresset Morten Ulrichsen vi møtte i morges, datasystem og kasse var ikke oppe og gikk da de første kundene strømmet inn i butikken. Men etter hvert fikk de tilreisende datafolkene systemet til å fungere på et vis, slik at det ble mulig å handle. Men det krevde mye av butikkens særdeles kompetente ansatte, og også en smule tålmodighet av de mange kundene. Og kunder var ikke akkurat mangelvare i dag, en jevn og til dels stri strøm av folk fylte butikken fra morgen til kveld. Og Morten utrykker stor tilfredshet med den store tilstrømmingen, og ikke minst med at kundene var så tålmodige med dem under den litt problematiske innkjøringen. Også Jokerveileder Fredrik Ellingsen var imponert over kundene, både antall og tålmodighet.


En smørblid Morten ønsker dagens første kunde, Hallbjørn Alsli, velkommen.


Siden sist har Matkroken Bogen, blitt til Joker Bogen.


Tre spente Jokerdamer som lurer på om dataeksperten får ting til å fungere.


Butikkjomfru Sissel Larsen unner seg en velfortjent kaffekopp mellom slagene.


Handelen gikk lystig hele dagen.


Litt godsaker til kaffen var det også muligheter for.


Her underholder Morten kundene med ramsalte historier fra den gang han seilte i utenriksfart, mens de nyter kaffe med godsaker til.


Morten har en spesielt god tone med mange av de kvinnelige kundene. Hva Trine Pettersen ler av, vil jeg ikke røpe her.


En sliten men fornøyd Morten sier at han føler seg heldig som har så mange tålmodige kunder.

    1. Gratulerer så mye😊 Men jeg må innrømme at det er en smule vemodig også😔 Mange barndomsminner fra butikken til farfar. Kommer til å savne de røde frakkene neste gang jeg kommer innom😊

    2. Oppdaget først i dag til min gledelige overraskelse at du blogger igjen! Så morro! Utvilsomt Norges beste og morsomste blogg ever! Håper det blir omtalt og markedsført at bloggen igjen er aktiv så hordene av lesere returnerer for å gledes over dine gullkorn. Keep up the good work!!!

    3. Hvor lang omvei er det å kjøre innom Joker Bogen når man kjører Overhalla – Rørvik over Høylandet? Skal til trøndelag over helgen og bør jo ta en tur innom severdighetene når jeg først er i området!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg