Feirer med drivstoffrabatt

Den lille klyngen med servicebedrifter i Bogen er svært bevisst på at de trekker veksler på hverandres tilstedeværelse. Hos YX Bogen gleder de seg over at butikken på nabotomta nå blir Jokerbutikk. Som en hyggelig gest til naboen, og til alle som er kunder hos de forskjellige handelsbedriftene i Bogen, slår de til med ekstra rabatt på drivstoff fra i kveld onsdag ved midnatt, og til søndag kveld ved midnatt. Alle som bruker sitt YX bonuskort, får 1 krone i bonus på drivstoffet de fyller i denne perioden. De som ikke har et sånt kort, får det hos YX Bogen, eller hos Joker Bogen når de reåpner. Dette har jeg virkelig tenkt å benytte meg av, nå skal kjøre og kjøre, så jeg får så mye bonus som mulig. Balenoen skal få kjørt seg, heldigvis er den vanskelig å få under literen på mila!


John Bogen hos YX Bogen ønsker Torlaug og Morten lykke til med Jokeråpningen, og tilbyr 1 krone i bonus til alle som fyller drivstoff fra torsdag til søndag.


John er daglig leder for familiebedriften, som er nesten like gammel som matbutikken på nabotomta.


John viser fram bonuskortet som må brukes for å få rabatten.

Hilde Dolmen er den blide jenta som man treffer i kassen hos YX Bogen, skjønt jente og jente. Hun er faktisk bestemor, og hold dere fast, til en konfirmant! Og hun oppfordrer alle til å bruke bonuskortet sitt, eller skaffe seg et, når de fyller drivstoff. Hilde gleder seg også til Jokeråpningen, og gratulerer Torlaug og Morten!

Siste innlegg