Vaffeldagen

I går var det som kjent den store vaffeldagen. Hos oss har vi vaffeldag hver gang det er bygdekino, og når vaffeldagen falt sammen med at det var den månedlige kinokvelden, ble det nesten som både 17. mai og julekveld på kjerringa. Få ting får fram kaloriene til oss så effektivt som vafler.


Nystekte vafler skal alltid ha et godt lag med meierismør som grunnlag for annet pålegg. Fordypningene skal fylles med smør!


En skive med god Jarlsberg er utmerket pålegg på vaffel, og er fast følge til vaflene når det er kino.


Du må ha et hjerte og en mage av stein for å motstå dette.


Kaffe og vafler er en vinner.


Vær så god, ta en vaffel, sier kinomaskinist Jan Ove Brøndbo til min kone. Det er hun som har stått for både røre og steiking av vaflene.


Bendik Hass Kjærstad mener at vafler er så godt at de nytes best med øynene lukket.


Kulturpersonligheten Tom Antonsen mener at vafler er norsk kultur på sitt beste.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg