I går var det som kjent den store vaffeldagen. Hos oss har vi vaffeldag hver gang det er bygdekino, og når vaffeldagen falt sammen med at det var den månedlige kinokvelden, ble det nesten som både 17. mai og julekveld på kjerringa. Få ting får fram kaloriene til oss så effektivt som vafler.
Nystekte vafler skal alltid ha et godt lag med meierismør som grunnlag for annet pålegg. Fordypningene skal fylles med smør!
En skive med god Jarlsberg er utmerket pålegg på vaffel, og er fast følge til vaflene når det er kino.
Du må ha et hjerte og en mage av stein for å motstå dette.
Kaffe og vafler er en vinner.
Vær så god, ta en vaffel, sier kinomaskinist Jan Ove Brøndbo til min kone. Det er hun som har stått for både røre og steiking av vaflene.
Bendik Hass Kjærstad mener at vafler er så godt at de nytes best med øynene lukket.
Kulturpersonligheten Tom Antonsen mener at vafler er norsk kultur på sitt beste.
Det så koselig ut 🙂
Ja, det såg godt ut. Eg har inntrykk av at du er god til å kose deg. Stå på!