Snart slutt for Matkroken Bogen

Etter en lang periode med usikkerhet rundt Ica Norges skjebne, har nå ting falt på plass. Coop sitt oppkjøp av Ica har vært gjenstand for behandling hos Konkurransetilsynet i lengre tid, og nå har avgjørelsen falt. Oppkjøpet er godkjent, mot at Coop kvitter seg med 93 av butikkene som omfattes av oppkjøpet. 40 av butikkene havner hos Norgesgruppen, og blant disse er Matkroken Bogen. Så selv om Matkroken Bogen snart går over i historien, vil driften fortsette ufortrødent videre under en annen paraply. Morten Ulrichsen er fornøyd med at det har blitt en avklaring, og han har god tro på at framtida med Norgesgruppen blir bra. Men det blir en overgang fra å ha vært selve Matkrokenmannen til å bli noe helt nytt.


En duknakket Morten Ulrichsen må innse at tiden som selveste Matkrokenmannen er over.


Morten tar en hvil mens han tenker med vemod på at en epoke er over.


Men Morten velger å være offensiv, og ser lyst på framtida under et nytt kjedenavn. Butikken vil fremdeles ha høy servicefaktor, stor trivsel for kunder og ansatte, og skal ikke minst fortsatt være preget av godt humør og mye humor.


Morten satser på å komme i enda bedre form til butikken skifter kjedetilhørighet. Blant annet bruker han sykkel på veg til jobb.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg