Drømmedag med Morten Ulrichsen

I dag har jeg hatt det utrolige privilegium å få følge Morten Ulrichsen hele dagen. Morten fører et spennende liv, der ingen dager er like. Du vil ikke tro det før du ser det, hva en mann kan rekke over på en dag. I dag har Morten brukt bilen som redskap hele dagen. Og blant gjøremålene kan nevnes levering av frukt til bedrifter, besøk hos Coop Kongsmoen og potethenting hos Ranum Gartneri i Overhalla. I tillegg var vi i Namsos og kjøpte julegaver til våre ektefeller. Og det var Morten som valgte ut gaver til både sin egen kone, og til min. Hvorfor han valgte ut mye dyrere gaver til min kone, sammenlignet med det han kjøpte til sin egen, har jeg faktisk ingen anelse om. Da gavene er strengt hemmelige fra til juleaften, er jeg dessverre avskåret fra å bringe bilder av dette.


Et av dagens første gjøremål var levering av frukt hos Bindalssmolt AS. Vind og regn klarer ikke å stoppe Morten.


Neste stopp var Coop Kongsmoen, der Morten overrakte en julestjerne i forsinket innflyttingsgave for kaffekroken, til en sprudlende opplagt Janne Lona.


I kaffekroken fikk vi servert kaffe og vafler, og en hyggelig prat med lokalbefolkningen.


På menyen sto blant annet denne klassikeren, vafler med egg og kaviar.


Coop har kjøpt opp Ica som Matkroken hører til. Derfor benyttet Morten anledningen til å få en rask innføring i Coops kassesystem.


Etter julegavehandlingen i Namsos, flottet vi oss med middag på kinarestauranten.


På tilbaketuren stoppet vi hos Ranum Gartneri og lastet opp poteter.


Noe av potetlasten stoppet vi og losset hos Håvard Skeie ved Joker Foldereid. Morten er sterk motstander av å diskriminere folk på grunn av rase, legning, eller som i dette tilfellet, kjedetilhørighet.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg