Arbeidet med storkommunen

Etter besøket av delegasjonen fra Vikna, har vi satt fart i arbeidet med den nye storkommunen. Mye er allerede på plass, rådmann og ordfører er på det nærmeste avklart. Også kommunesenter er avklart, det kan ikke bli annet enn Bogen. Det vi nå må finne ut er hva kommunen skal hete, og da mener vi at Bogen også vil være et passende navn på kommunen. Men her er vi åpne for forslag. Og hvis noen er villig til å utarbeide et nytt kommunevåpen, tar vi i mot forslag med takk. Inntil dette foreligger, hadde det vært fint om vi kunne få bordvimpler med kommunevåpenet til alle de aktuelle kommunene, Bindal, Leka og Nærøy for å ha på kaffebordet hos Matkroken Bogen. Viknas kommunevåpenvimpel er allerede plassert der. Det kan sees på som en tilvenningsperiode. Hvis vi ikke får sånne vimpler, ser vi oss nødt til å lage dem selv! Men som sagt, send gjerne forslag til kommunevåpen for Bogen kommune.


Rådmann i Bogen kommune? Ja det er ikke usannsynlig. Det vil være banebrytende med rådmann i butikk!


Morten vet å te seg i det offentlige liv, og er vel vant med å pryde avisenes forsider. Det skulle borge for at han vil passe godt inn som rådmann.


Også på den gamle butikkvekta tar vimpelen seg godt ut. Men vi skulle hatt flere.


Selv vil jeg muligens vurdere å si ja til et tilbud om å gå inn i rådmannens rådgiverstab. Som en slags spindoctor.


Morten er helt klinkende klar på at hans gamle klassekamerat Per Helge Johansen, nå ordfører på Leka, skal være ordfører i den nye storkommunen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg