Bruløpet 4, etter løpet

Dette blir siste reportasje om bruløpet på lørdagen. Etter løpet var det brukake og kaffe til alle sammen. Vi trakk også ut vinnere av premiene som var annonsert på forhånd. I tillegg kom saftkoker Peeter Sormul med en kartong t-skjorter som også ble trukket blant deltakerne. Så da gjenstår det bare for oss som sto bak arrangementet å takke alle som kom og gjorde denne dagen til en fest. Uten deltagere i bruløpet og festen, hadde dette blitt en tam affære. Vi synes også at det er kjempehyggelig at vi fikk så bred pressedekning av alle tre lokalavisene som har området innenfor sitt dekningfelt. Og for å gjenta det, Matkroken Bogen (Bartnes eftf.), Bogen AS, Bogen Feriehus og Valen Byggeservice var premiesponsorer, og bidro ellers til arrangementet på fortreffelig vis. Næringslivet rundt Bogen bru er full av humor, humør og velvilje. Samtlige var umiddelbart entusiastiske til å gjennomføre denne, i utgangspunktet, rare ideen. Life is good in Bogen. PS! Jeg har en video av løpet som jeg etter hvert håper å få lagt ut her.


De raskeste har for lengst kommet i mål her, mens hovedfeltet er på brua.


Her avduker John Bogen og Hilde Dolmen brukaka.


Oppskåret brukake, den var like god som den ser ut som. Kun en liten bit var igjen i teltet da festen var over.


Fra premieutdelingen, her får Snorre Hollup overrakt gavekort hos Matkroken Bogen.


Og her får Inger Solstad overrakt gavekort på Weekendopphold hos Bogen Feriehus. Hun fikk også klem av Magnor Dolmen. Magnor var derimot noe skeptisk til vinnerens invitasjon om å tilbringe ferieoppholdet sammen med henne. Og Morten har ikke lært at det er ufint å peke.


Saftmannen Peeter Sormul hadde også med seg en kartong vannis som jeg fikk æren av å dele ut til barn og barnefamilier. Mannen bak, Jens Karsten fra Gutvik, fulgte etter meg i håp om å få en pakke. Men han har ikke småunger lenger, så vidt meg bekjent.


Far og sønn Kristensen var veldig godt fornøyd, det var nok ikke mannen fra Gutvik.


Mange var og så på Mortens motorsykkel, og det var populært med bilder sammen med den. Her har Morten og jeg fått selskap av fanejunker Gunnar Henriksen, og Per Blomstrøm. Blomstrøm er hovedrolleinnehaver i filmen “Hjem” som har premiere senere denne måneden. Så det manglet heller ikke på celebriteter under brufesten.

 

2 kommentarer
  1. ÅÅh, har sett litt på bloggen din! Den er kjempe fin <3 har akkurat startet å blogge igjen så hadde vært kjempe morsomt med noen tilbake meldinger eller at du tok turen innom 😀 er fast leser!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg