Drikkestasjon under bruløpet

Det har under hele planleggingsperioden for jubileumsløpet på Bogen bru, vært Morten og min sin intensjon at det skulle være en drikkestasjon underveis. Det er det jo under alle større løp. Så i gårkveld var vi ute for å trene på nettopp dette. Til å begynne med forløp det hele veldig greit. Vi hadde valgt sportsdrikken Gammeldansk som drikke, da vi liker det veldig godt begge to, og vi har felles erfaring med at den gir rask og intens energi. Men det skulle bli en rask avslutning på treningsoppholdet vårt på brua.


Her kommer jeg i god fart mot drikkestasjonen, det er den høye farten som gjør at bildene blir noe uskarpe.


Mortens langing av drikke er helt i landslagsklasse.


Og så er det bare å få i seg drikken uten å søle, men også det gikk bra.


Men så skjedde det som ikke skulle skje, Torlaug hadde sett hva vi drev med. Hun var som vanlig ikke nådig, og ga Morten en leksjon om drikking på offentlig sted. Videre anførte hun at dette skulle være et familiearrangement, og dessuten var det torsdag. Og da får ikke Morten drikke.


Morten hadde ikke noe valg, han måtte bare følge med hjem.


Som dere ser fulgte han noe motvillig med, men han har et strengt regime å forholde seg til.


Ikke før var Morten ført bort, så hvinte det i dekk, og der sto min kone. Og hun var ikke noe mildere stemt enn Torlaug. Også jeg fikk en forelesning om drikking på offentlig sted, og også Mona var forferdet av valget av sportsdrikk. Det ble umiddelbart lagt ned forbud om å ha drikkestasjon under løpet neste lørdag.


Mona konfiskerte gammeldansken min, og erklærte treningsoppholdet for avsluttet.


Resolutt ble jeg buksert inn i bilen. Og nå vet dere hvorfor det ikke blir drikkestasjon under løpet den 6. september. Morten og jeg kan bare beklage, men ingen skal si at vi ikke prøvde.

4 kommentarer
  1. Ikke greit når kvinnfolka får en ide, men om birken blir et mål, rop ut så skal det jaggu fikses drikkestasjon langs kjøretraseen mellom start og mål, her finnes alt av ymse urtedrikker av sterkere art… Sett damene under brua, og stå på.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg