Klippfisk

I dag har jeg vært så utrolig heldig å fått tak i 10 fantastisk flotte klippfisk. Hvilken lykke, tror knapt det er mulig å finne en bedre ingrediens til matlaging enn dette utrolige produktet. I tillegg betalte jeg et nesten bagatellmessig beløp for den. For de som måtte være uvitende om hva klippfisk er, det er torsk der ryggbeinet er skåret ut, så har den vært saltet en måneds tid, for deretter å tørke i sol og vind en måneds tid. Dette er grovt sett hvordan man lager klippfisk. Til bacalao er den den viktigste ingrediensen, og bacalao er jo noe av det beste som finnes. Men det er også fantastisk godt å bare dele den opp og koke den. Sammen med bacon, kokte poteter og hvitsaus krydret med muskatnøtt, utgjør den et måltid som gjør at du gliser av ren lykke i lange tider.


For noen fantastiske fisker.


Ikke bare ser fisken flott ut, den lukter himmelsk også.


Tommelen opp for fantastisk kortreist mat.


Mat blir ikke mer rock`n roll enn dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg