Påskepub

Påsken har også sine tradisjoner i bygd og by. Her i bygda er det fast tradisjon med pubkveld på ungdomshuset Vonheim på påskeaften. Det er en flott møteplass for bygdefolk, hyttefolk og ikke minst skoleungdom og utflyttere som er hjemme på påskeferie. Der møtes de for å ta en pils eller et glass vin, og ikke minst for en svingom på dansegolvet. I år kan de gjøre det til musikk av bygdas egne musikerhelter. Our Generation heter bandet, og dette er musikere av meget godt format. Jeg fikk være med da de startet på med rigging, lydprøver og øving i går kveld. Og det er ingen tvil om at dette kommer til å bli bra på påskeaften. Det er nok flere enn jeg som gleder seg til påskeaften på Vonheim Sørhorsfjord.


Her har gutta i Our Generation kommet godt i gang med øvingen.


Jonas “Basic” Engan på bass.


Andrè “Drumstick” Øvergård på trommer.


Edgar “Guitareagle” Hermanstad Dahl på gitar.


Adrian “Pineapple” Jørgensen på vokal. Lurer på om han har inngått sponsoravtale med Opplysningskontoret for frukt og grønt!?


Adrian har en fortid som trommeslager, og har vanskelig for å holde seg unna trommesettet. Alle som spiller i band er jo egentlig litt sjalu på trommeslageren. Trommeslageren har den kuleste og mest sexy rollen i de fleste band. Men Adrian har innfunnet seg med at han må synge når det kommer til stykket.


En liten collage av de fire meget flinke musikerne.

3 kommentarer
  1. Det er håp i hengende snøre på VONHEIM voner eg, he he. Er noen av smågutta dine? Her er det påske i solveggen med litt for enhver smak, teenage bossene våre er også fornøyde, de utøver sin musikk med propper i ørene 😀

  2. Va eijn triveli kveijl, å eg e imponert åver kerr mykji flott ongdom d va der. Mæææn, -trur dæm har vældi dåli hørsel,,,,,,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg