Motorsagmannen

På den lille plassen Helstad i Bindal driver Ola Helstad landbruksverksted. Dette er et veldig allsidig verksted, her kan man få fikset det meste. Men gjennom alle år har motorsager fra Husquarna vært en spesialitet for Ola. Det er også den eneste plassen jeg har handlet motorsag, ikke at det har blitt så mange sager da. En ting er at Husquarnasagene har en kvalitet som gjør at de holder sesong etter sesong. Men Ola er også en mester til å reparere sager som ikke virker som de skal. Det er bare å si hva symptomene er, så vet han straks hva som feiler. Og deler har han på lager, om ikke annet har han deler fra “motorsagopphuggeriet” sitt. Det Ola ikke vet om Husquarnasager, og jeg kan vel også tilføye plenklippere fra samme produsent, er knapt verdt å vite. Ola er virkelig et aktivum for bygda, og det er en fryd å være kunde der.


Ola med min velbrukte 254XP, denne gangen var det bare et tett bensinfilter som måtte byttes. Ellers er det ei robust sag som har gått omtrent problemfritt i mer enn ti år.


Ola er skjelden å se uten sin karateristiske hatt, alltid travel, alltid jovial og alltid blid. En hedersmann av de skjeldne.


Motorsagenes svar på bilopphuggeri, mange har blitt hjulpet av deler fra Olas delesager.


Dagens innkjøp, måtte benytte anledningen til å kjøpe sverd og kjeder når jeg først var innom Ola. 150 kr for et kjede, og 460 kr for en pakke med sverd og to kjeder original Husquarna, er virkelig ikke noe å si på.

    1. Kan du avse mannen og sende ham en tur til Selbu ????? Skulle ha vært til en indremedisiner saga mi også……

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg