Adrian Jørgensens kollega

I morgen er den store dagen for de aller fleste her i bygda. Da er Adrian Jørgensen en av fire deltakere i finalen i The Voice. Hele bygda sitrer av spenning, kan den opprinnelige underdogen Adrian virkelig gå helt til topps? Uansett har han gitt oss uforglemmelige opplevelser, det hele har vært veldig positivt for oss alle. Ikke bare i nærområdet, engasjementet rundt Adrian favner vidt.

En av de som er aller mest spent er Jonas Engan, han er arbeidskamerat med Adrian på lakseanlegget, og han spiller i band sammen med Adrian. Så de er kolleger både i arbeidstiden og i fritiden. Jonas er en av de heldige som har sikret seg billett til finalen i Chateu Neuf fredagskvelden. Han hverken klarer, eller prøver å legge skjul på at han gleder seg vanvittig til å følge og heie på kompisen i finalen.


Jonas på scenekanten på “grendehuset” som Adrian har nevnt flere ganger nå i høst.


Tøfft bilde med litt bred BindalSwag, Jonas har ganske mye BindalSwag innabords han også.


Jonas har tross sin nokså lave alder, tilhørt bygdas musikkmiljø i mange år. Han er ikke fremmed for å sette seg ved pianoet.


I ungdomshusets bar utbringer Jonas en skål for Adrian, kompisen han har spilt sammen med utallige ganger på nettopp dette huset.


I andreetasjen på ungdomshuset har “Our generation”, som bandet heter, øvingsrom. Når trommis Andrè Øvergård ikke er tilstede, lurer Jonas seg til en liten trommesolo. Alle som spiller i band syns at slagverk er morsomst å spille. Slagverket var også Adrians første instrument.


Jonas lurer seg også til å prøve gitaren til Edgar Hermanstad Dahl. Edgar er bandets eminente gitarist. Jonas er bandets bassist, en meget habil sådann. Og overraskende nok; Adrian er vokalist i bandet.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg